Föreläsning med Microsoft

Föreläsning med Microsoft

På tisdag den 17 oktober bjuder Kontaktdagarna in till föreläsning och mingel med Microsoft. Under föreläsningen kommer Microsoft bland annat att berätta mer om deras verksamhet som världens största företag inom programvaruutveckling samt om deras MACH-program.

Anmälan till föreläsningen gör du här!

Efter föreläsningen är det dags för mingel. Microsoft svarar på alla era frågor om hur det är att jobba hos dem och kommer ha ”speed interviews” för deras kommande roller med start september 2018. Minglet riktar sig till studenter som studerar ekonomi, systemvetenskap eller IT/teknik och är intresserade av att söka sig till Microsoft.

Krav för att få delta på minglet är att man tar examen innan hösten 2018 då Microsoft erbjuder tjänster med start i september 2018 samt att kunna tala flytande svenska. Under minglet kommer det också att serveras lunch.

Anmälan till minglet här du här.

Observera att om du anmäler dig till minglet så får du en garanterad plats på föreläsningen och behöver därför inte anmäla dig till föreläsningen. Antalet platser till båda föreläsningen och minglet är begränsat så se till att anmäla dig redan idag!

När: Tisdag 17 oktober

Tid: Föreläsning 12.15-13.00. Mingel 13.00-14.00.

Var: Föreläsning hörsal 1, Ekonomikum. Mingel sal A114, Ekonomikum.

Välkomna!