Sök kontaktsamtal!

Sök kontaktsamtal!

Ansökningsperioden för att söka kontaktsamtal är nu öppen!

Nu är det dags att söka kontaktsamtal för Kontaktdagarna 2018. Sök till dina favoritföretag senast söndag den 3 december. Tisdag den 21 november kommer projektgrupp för Kontaktdagarna att stå i Lokstallarna för att svara på dina frågor och hjälpa till med din ansökan.

Ett kontaktsamtal är din chans som student att få ett individuellt samtal med företag som du är intresserad av. Samtalen med företagsrepresentanterna sker i en avslappnad miljö där du får möjligheten att berätta mer om dig själv och lära känna företaget bättre.

För mer information om kontaktsamtal och om själva ansökan, se här

Ansök senast söndag den 3 december 23:59. Ansökan gör du genom att registrera dig på Mina Sidor, länk dit hittar du här. Har du sökt till medarbetare på mässan så loggar du in med dina inloggningsuppgifter.