Föreläsning med iProspect

Föreläsning med iProspect

På tisdag den 5 december bjuder Kontaktdagarna in till föreläsning med iProspect. Under föreläsningen kommer iProspect, som ett av världens ledande företag inom digital marknadsföring, att berätta mer om hur man utformar och distribuerar information och reklam för att nå rätt person vid rätt tidpunkt och med rätt budskap. Idag infiltrerar det digitala nämligen alla områden i våra liv vilket gör att varje tweet, varje statusuppdatering och video blir en potentiell kundkontakt för företag. Frågan är då hur man mest effektivt får människor och behov att interagera över alla kanaler?

Låter det här intressant så ska du säkra din plats redan nu! Under föreläsningen bjuds det dessutom på lunch.

NÄR? Tisdagen den 5:e december, klockan 12:15-13:00.
VAR? Ekonomikum, Hörsal 1.

Föreläsningen är öppen för alla och riktar sig speciellt till dig som studerar ekonomi, medievetenskap eller systemvetenskap. Anmälan görs här: https://simplyevents.io/uppek/9349355993

Vilka är iProspect?
iProspect gör digital marknadsföring funktionell och effektiv genom att synkronisera de digitala plattformarna som används. Genom specialisering kring sökmarknadsföring (SEM), sökmotoroptimering (SEO) och konverteringsoptimering (CRO) hjälper iProspect företag att ligga i framkant och växa.

Vi ses där!