Kontaktkampen

Kontaktkampen

Tycker du som student att det är svårt att inleda en konversation med företagen på mässan? Då är Kontaktkampen något för dig! Kontaktkampen är ett nytt inslag på Kontaktdagarna med syftet att öka interaktionen mellan företag och studenter. Tävlingen fungerar likt en frågesport där studenterna som deltar får ett antal frågor som ska besvaras om företagen som finns representerade på mässan. För att besvara frågorna krävs det att man besöker företagens montrar och pratar med företagen, vilket öppnar upp för ett intressant och roligt mingel.

Det kommer finnas möjlighet att delta i tävlingen under mässans båda dagar, och de tävlande som har lyckats bäst under respektive dag har chans att vinna riktigt schysta priser! Utöver de priser som tilldelas deltagarna med flest antal rätt kommer det även att lottas ut ett pris bland samtliga som valt att delta i Kontaktkampen. Mer information om tävlingen och de priser som går att vinna kommer inom kort.