Gasquesläpp med Oskar Linnros!

Gasquesläpp med Oskar Linnros!

Efter två dagar med inspirerande föreläsningar och mingel med spännande företag kommer Kontaktdagarna avslutas på bästa möjliga vis – ett gasquesläpp med ingen mindre än Oskar Linnros! Oskar Linnros har varit en nyckelspelare på den svenska musikscenen i över ett decennium, och är fortsatt en ostoppbar innovatör. Med det sjufaldigt Grammisnominerade albumet ”Vilja bli” (2010) etablerade sig Linnros som soloartist, och banade samtidigt väg för den våg av soulflörtande pop på svenska som kom efter. Den 25:e januari tar han över scenen på Kontaktdagarnas gasquesläpp!

Förköpsbiljetter till släppet kommer att säljas på Kontaktboosten en vecka innan mässan, den 18 januari i Lokstallarna på Ekonomikum. För mer information om biljettförsäljningen och släppet se här!

Välkomna!