Kontaktboosten!

Kontaktboosten!

Kontaktdagarna bjuder, i samarbete med BDO och Handelsbanken, in till Kontaktboosten!

Den 18 januari, mindre än en vecka innan Kontaktdagarna, äger Kontaktboosten rum. Allt för att förbereda dig som student inför mässan. Det blir en fullspäckad dag med flertalet happenings. Under dagen kommer Kontaktdagarnas samarbetspartners, BDO och Handelsbanken att hålla tal på scen. Det kommer att arrangeras roliga tävlingar med fina priser. Kontaktboosten är dessutom ett perfekt tillfälle att under avslappnade former mingla med både BDO och Handelsbanken.

Kom och lyssna på Handelsbankens hållbarhetschef Elisabet Jamal Bergström för att få svar på hur en stark företagskultur lägger grunden för ett framåtriktat hållbarhetsarbete. Lunchföreläsningen kommer att äga rum i hörsal 1, mellan klockan 13:15-14:00 och anmälan sker här. Det kommer även att bjudas på vegetariska wraps och dryck under föreläsningen.

Under Kontaktboosten kommer också förköpsbiljetterna till Kontaktdagarnas gasquesläpp att säljas. Släppartisten är i år ingen mindre än OSKAR LINNROS! Mer information om biljettförsäljning samt släppet hittar du här!

All information om Kontaktboosten hittar du här!

Vi ses på Kontaktboosten!