Camilla Ljunggren

Camilla Ljunggren

Kontaktdagarna bjuder in till inspirationsföreläsning med Camilla Ljunggren!

När: 25:e januari 2017
Tid: 13:00-14:00
Var: Hörsal 2, Ekonomikum

Camilla Ljunggren är en av Sveriges största talanger inom näringslivet. Hon har nominerats till ett antal priser och listas som en av framtidens makthavare. Camilla är dessutom utsedd till en av Europas bästa unga entreprenörer av tidningen Business Week.

Hon påbörjade sitt entreprenörskap som sextonåring med produkten Pluring, en innovativ hängare. Pluring blev en succé och starten för Camillas många olika engagemang. Idag rankas Pluring som ett etablerat svenskt varumärke och exporteras världen över. Den har bland annat utsetts till årets smartaste julklapp och finns idag utställd på museum.  

Camilla har över 15 års erfarenhet från en av världens hetaste startup-scener och har under många år arbetat med några av världens främsta företagsledare. Med en fot bland de senaste trenderna och tekniken samt en fot i det etablerade näringslivet har hon byggt ett unikt nätverk inom näringslivet bestående av erfarna toppledare, framstående entreprenörer, investerare och experter.

Under föreläsningen bjuder Kontaktdagarna alla deltagare på fika!

2017/01/25
13:00
Camilla Ljunggren
Reservera 1 plats (gratis)
Platser kvar: 52
Bekräftar anmälan...
Anmälan bekräftad
Grattis, du har reserverat en plats. En bekräftelse har skickats till din mail. Inte fått något? Kolla din skräpkorg. För att behålla din plats måste du hämta ut en fysisk biljett i infodisken minst 30 minuter innan föreläsningen börjar.