För företag

Varmt välkomna till Kontaktdagarna, Sveriges största arbetsmarknadsmässa för ekonomer, systemvetare och medievetare. Utöver att få träffa och mingla med toppstudenter så erbjuder vi er som utställande företag följande:

Monterplats

Ni erbjuds en monterplats på Sveriges största arbetsmarknadsmässa för ekonomer, systemvetare och medievetare. Det är möjligt att ställa ut båda mässdagarna, eller att välja att enbart stå en av dagarna. Givetvis har tvådagarspaketet ett rabatterat pris.

Kontaktsamtal

Ett kontaktsamtal är ett individuellt samtal på ungefär 20 minuter med toppstudenter som ni som utställande företag själva väljer ut i förväg. Kontaktsamtal ingår i paketen silver och guld. Företag som väljer paket guld har fri disponering av samtalen under mässdagen.

Marknadsföring

Kontaktdagarna är en utmärkt marknadsföringsmöjlighet för er som arbetsgivare. Som utställande företag får ni exponering på Kontaktdagarnas hemsida samt under själva mässan.

Företagsvärd

Alla deltagande företag tilldelas en företagsvärd. Företagsvärden finns där för att assistera er under hela mässan.

Måltider

Era representanter på mässan erbjuds både frukost, lunch samt middag.

Transport

Era representanter erbjuds transport inom Uppsala för att ni på ett så smidigt sätt som möjligt tar er till och från mässan.

Kvällsmingel & Gasque

Torsdag 15 november kl.17dk, Västmanlands-Dala Nation
Efter första mässdagen samlas Kontaktdagarnas 130 medarbetare tillsammans med er företagsrepresentanter på Västmanlands-Dala Nation för en avslappnad kväll med trevligt mingel och roliga aktiviteter. Välkommen att äta och dricka gott samt lära känna de drivna medarbetare som gör Kontaktdagarna 2018 möjligt!

Fredag 16 november kl.18dk, Norrlands Nation
Efter den andra mässdagen, och således mässans slut, är det dags för Kontaktdagarnas traditionsenliga gasque. Den kommer hållas på Norrlands Nation som ligger beläget i centrala Uppsala vid Fyrisån. Det utlovas en trerättersmiddag med underhållning och livemusik som efterföljs av släpp med dans i sann Uppsala-anda till årets släppartist Markoolio. Varmt välkommen att fira Kontaktdagarna 2018 med oss! För de som vill finns Actic Centralbadets duschar och omklädningsrum tillgängliga innan kvällsevenemangen. För mer information, kontakta er företagskontakt.

Frågor?

Om ni känner att Kontaktdagarna är något för ert företag eller har frågor om hur det är att ställa ut på mässan är ni välkomna att kontakta David Jansson, vice projektledare. Maila vice.projektledare@kontaktdagarna.se eller ring  +46(0)70 7461205.