Jobba med oss

Varför bli medarbetare?

-Du får en nära kontakt med många spännande företag
-Du kommer ha riktigt roligt och träffa många härliga människor
-Du får en bra merit till ditt CV
-Du får vara med på kickoff, mingel och gasque – utan kostnad!
-Du får frukost och lunch under mässdagarna

 

Du som medarbetare ska:

-Kunna jobba hela dagarna 24 – 26 januari
-Vara engagerad
-Vara ansvarstagande
-Vara professionell

 

Så här ansöker du:

Skapa en profil här och skicka in din ansökan. Ansökan öppnar den 30:e oktober och är öppen till och med den 6:e november.

 

Frågor?

Kontakta gärna Amanda Linderoth – Medarbetaransvarig och ställ alla frågor du har om att vara medarbetare på Kontaktdagarna 2017. Nå henne via e-mail här.

Arrangemangsvärd

Som arrangemangsvärd är du med och gör eventen på Kontaktdagarna till en succé. Din roll innebär stundtals intensivt arbete, men även en del fritid under själva mässdagarna. Din hjälp kan behövas vid frukost eller lunch samt inför de kvällsaktiviteter som arrangeras. Som arrangemangsvärd blir man tilldelad olika pass, vilket innebär att man inte kommer att arbeta på samtliga event. Om du till exempel blir tilldelad frukost kommer du inte att jobba lunch osv. Det betyder att du också kommer att ha tid att mingla med företag under mässdagarna! Det är alltid minst två personer på varje pass så ingen kommer att behöva jobba ensam. Du kommer även att medverka vid uppbyggnad och nedmontering av mässan. Vi söker dig som är strukturerad och gillar att arbeta intensivt, men som samtidigt vill kunna mingla på mässan och ta del av alla de fördelar som ges av att vara medarbetare.

Bilsamordnare

Är du en strukturerad problemlösare som känner att du är redo att axla en lite större roll under mässan? Då är bilsamordnarposten för dig! Som bilsamordnare är du ansvarig för att alla företagsrepresentanter kommer till och från mässan. Din främsta uppgift är att vara en länk mellan företagsvärdarna och chaufförerna. Det är du som planerar och samordnar körningarna av företagsrepresentanter och ser till att allt flyter på utan problem. Du ansvarar för att planera, schemalägga och koordinera arbetet under mässan och kringliggande dagar för medarbetarna under ditt ansvarsområde. Du kommer även att medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. Som bilsamordnare har du ansvar för chaufförerna vilket gör att denna roll kräver ytterligare tid och arbete jämfört med att vara chaufför. Du kommer att vara projektgruppens högra hand och en viktig del av mässans framgång. Eftersom du kommer att ha tillgång till bil är B-körkort ett krav för denna post.

Chaufför

GIllar du att köra bil och få chansen att mingla med företagsrepresentanter samtidigt? Då är posten som chaufför perfekt för dig! Chaufförens uppgift är att köra företagsrepresentanter i Kontaktdagarnas bilar under mässdagarna. Exempel på körningar kan vara till och från centralstationen under morgonen och eftermiddagen samt till Ångströms parkeringsplats. Detta innebär att det finns möjlighet för dig att under dagarna besöka mässan men det kan hända att du kommer få en och annan spontankörning. Du kommer även att medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. Här söker vi dig som är flexibel, social, och som känner dig bekväm bakom ratten. Eftersom du kommer att ha tillgång till bil är B-körkort ett krav för denna post.

Fotograf

Gillar du att fotografera och vill se till att Kontaktdagarna förevigas på bästa möjliga sätt? Då är du rätt person att fotografera Kontaktdagarna! Som fotograf blir din uppgift att fotografera vimlet samt föreläsningarna under mässan. Dina bilder kommer att publiceras på Kontaktdagarnas alla plattformar. Under mässan kommer du att få ett schema att arbeta efter tillsammans med en ytterligare fotograf och efter mässan kommer ni att redigera bilderna. Du kommer även medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. Att mässan dokumenteras är av största vikt och som fotograf kommer du att vara med och se till att mässan blir ihågkommen som en succé!

Företagsvärd

Som företagsvärd ansvarar du för ett tilldelat företag under mässan. Dina primära arbetsuppgifter är att se till att företagsrepresentanterna har en så bra vistelse som möjligt,  du hjälper till att få studenter att besöka deras monter samt ansvarar för att upp- och nedmonteringen av företagets monter går smidigt.


OBS! Denna post kan endast sökas av studenter som läst B-nivå samt avklarat sin fjärde termin! Detta är pga det höga söktrycket på denna post.

Föreläsningssamordnare

Är du utåtriktad, strukturerad och känner att du är redo att axla en större roll under mässan? Då är föreläsningssamordnare posten för dig! Som föreläsningssamordnare ansvarar du för att föreläsningarna under mässan flyter på som de ska. Du ansvarar för att planera, schemalägga och koordinera arbetet kring föreläsningarna under mässan och kringliggande dagar för föreläsningsvärdarna. Du förväntas arbeta aktivt för att se till att föreläsningarna får så många besökare som möjligt. Du kommer också att medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. Då föreläsningarna och deras kvalité är en viktig del av mässan är ditt ansvarsområde mycket viktigt. Eftersom du kommer att lägga schema för föreläsningsvärdarna innan mässan kommer din roll att vara mer tidskrävande jämfört med rollen som föreläsningsvärd. Som föreläsningssamordnare kommer du att vara projektgruppens högra hand och ditt arbete kommer att vara en viktig pusselbit för att mässan ska bli en succé.

Föreläsningsvärd

Gillar du att träffa nya människor och har ett ständigt leende på läpparna? Då är posten föreläsningsvärd något för dig! Som föreläsningsvärd har du ansvar för att ta emot och hälsa de som ska gå på föreläsningen välkomna. Utöver det ansvarar du också för att hörsalen är ren och representativ, att föreläsaren har tillgång till den utrustning som behövs och att denna fungerar. Det ingår i din arbetsuppgift att mingla och aktivt uppmärksamma besökare om de föreläsningar som erbjuds. Du kommer även att medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan.

IT-värd

Är du en IT-intresserad problemlösare? Då är rollen som IT-värd perfekt för dig! Som IT-värd ansvarar du för den tekniska utrustningen på mässan. Dina primära uppgifter kommer att vara att hjälpa företag och medarbetare med eventuella tekniska problem. Det kan vara allt från problem med datorer, till nätverk och strömförsörjning. Du kommer även medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. Här söker vi dig som är händig, service minded och som gärna arbetar med varierande uppgifter under mässdagarna.

Kontaktsamtalssamordnare

Är du strukturerad och söker en ledarskapsutmaning? Känner du dig redo att axla en lite större roll under mässan? Då är kontaktsamtalssamordnare posten för dig! Här kommer du att få vara med och se till så att våra kontaktsamtal flyter på enligt planen och vara ansvarig för kontaktsamtalsvärdarna samt schemaläggning av dessa. Du kommer innan och under mässan att ha en mer tidskrävande, men också en otroligt givande roll. Du förväntas även se till så att företagen är nöjda och att lösa de problem som uppstår under dagen. Du kommer att medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. Då kontaktsamtalen är en mycket viktig del av mässan kommer du att vara projektgruppens högra hand och vara en viktig pusselbit för att mässan ska bli en succé.

Kontaktsamtalsvärd

Är du en strukturerad och social problemlösare? Då är kontaktsamtalsvärd något för dig! Som kontaktsamtalsvärd har du ansvar för allt som rör kontaktsamtalen mellan företag och studenter. Posten innebär att du kommer att bemanna vår kontaktsamtalsdisk där du tar emot studenter, ser till att studenter hänvisas till rätt plats, att samtalstider hålls och att rummen är rena och representativa. Du kommer även att medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. Här söker vi dig som ständigt har ett leende på läpparna och vill få chansen att vara en länk mellan studenter och företag.

Loungesamordnare

Är du en social och strukturerad person som vill ha en ledarskapsutmaning? Är du redo att axla en lite större roll under mässan? Då är rollen som loungesamordnare perfekt för dig! Som loungesamordnare är du ytterst ansvarig över de lounger som finns på mässan. Du samordnar loungevärdarna och hjälper till att hålla loungerna välfyllda och snygga. Ditt viktigaste ansvar är att loungerna håller hög kvalitet, att de ger ett proffessionellt intryck, att allt ska ske i utsatt tid och att lösa de problem som uppstår. Du kommer även att medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. Som loungesamordnare har du ansvar över loungevärdarna vilket gör att denna roll kräver ytterligare tid och ansvar jämfört med loungevärd. Du ansvarar för att planera, schemalägga och koordinera arbetet under mässan och kringliggande dagar för medarbetarna under ditt ansvarsområde. Som loungesamordnare är du ansvarig för att både studenter och företag får ett bra häng i loungerna. Du kommer att vara projektgruppens högra hand och kommer att vara en viktig del i att mässan blir en succé!

Loungevärd

Är du strukturerad och social och är ute efter en roll som endast sträcker sig över mässdagarna? Då är loungevärd posten för dig! Som loungevärd ansvarar du för de lounger som finns på mässområdet. Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara att se till att det är rent och snyggt, att allting är påfyllt och att företagsrepresentanter/studenter har det trevligt. Du kommer även medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. Här söker vi dig som är social, service minded och som gillar att arbeta i grupp.

Logistiksamordnare

Är du en strukturerad problemlösare som känner att du är redo att axla en lite större roll under mässan? Då är logistiksamordnare posten för dig! Som logistiksamordnare kommer du att ha en varierande och problemlösande roll där du koordinerar alla övriga körningar under mässan. Det är du som hjälper till med allmänna problem under mässan och ansvarar för vår logistikdisk. Du är ansvarig för logistikvärdarna som kommer att hjälpa dig under mässan. Du kommer även att vara med vid uppmontering och nedmontering av mässan. Då denna roll till stor del handlar om att lösa de problem som uppstår under mässans gång bör du som person vara lugn, strukturerad och gilla att arbeta i stressiga situationer. Som logistiksamordnare kommer du att vara projektgruppens högra hand och vara en viktig pusselbit i att göra mässan så bra som möjligt.

Logistikvärd

Gillar du att lösa problem och är serviceminded? Då är Logistikvärd posten för dig! Som Logistikvärd kommer du hjälpa företagen att lösa diverse problem som kan uppstå. Du kommer att bemanna vår logistikdisk eller vara ute på uppdrag. Du kommer också att hjälpa till vid uppmontering och nedmontering av mässan. Vi söker dig som är flexibel, strukturerad och är serviceminded. Eftersom du kommer att ha tillgång till bil är B-körkort ett krav för denna post.

Montersamordnare

Är du en strukturerad problemlösare som arbetar bra under press? Är du redo att axla ett större ansvar under mässan? I så fall är montersamordnare posten för dig! Du kommer att samordna logistiken med montrarna samt ansvara över montervärdarna. Dina främsta arbetsuppgifter är att se till att logistiken kring montrarna flyter på smidigt, att allt sker på utsatt tid och att lösa de problem som uppstår. Du kommer även att ha en viktig roll vid uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. Som montersamordnare har du ansvar över montervärdarna vilket gör att denna roll kräver ytterligare tid och ansvar än montervärdarna. Du ansvarar för att planera, schemalägga och koordinera arbetet under mässan och kringliggande dagar för medarbetarna under ditt ansvarsområde. Som montersamordnare har du en otroligt viktig och givande roll, framför allt vid upp och nedmonteringen av mässan. Under själva mässan kommer du att ha en del fritid att röra dig med för att få uppleva allt vad mässan har att erbjuda. Du kommer att vara projektgruppens högra hand och ditt arbete är av största vikt för att mässan ska bli en succé.

Obs! Som montersamordnare kan du inte åka med på Uppsalaekonomernas skidresa.

Montervärd

Är du en strukturerad person som hellre arbetar något extra pass innan mässan för att få mer fritid under mässdagarna? Då är rollen som montervärd perfekt för dig! Du kommer att ansvara över att ta emot, förvara och leverera montrarna för mässan. Du kommer även att ha en viktig roll vid uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. Då denna roll innebär att du under ett angivet pass någon av dagarna utöver mässan kommer att befinna dig på leveransplats av montrarna kräver rollen lite extra tid innan eller efter mässan. Här söker vi dig som gillar att arbeta under press och som genom att arbeta lite innan eller efter mässan kommer kunna uppleva mässdagarna till fullo.

Obs! Som montervärd kan du inte åka med på Uppsalaekonomernas skidresa.

Mässvärd

Är du en social person som gärna vill ha varierande arbetsuppgifter under mässdagarna? Då är rollen som mässvärd perfekt för dig! Som mässvärd kommer du agera ”allt-i-allo” under mässan. Du kommer bland annat se till att mässområdet ser snyggt och fint ut, samt agera välkomstvärd där du hälsar besökare välkomna. Du kommer även medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. Här söker vi dig som gärna minglar med mässans besökare men som samtidigt kan hjälpa till att lösa de problem som uppstår under mässdagarna.