Microsoft

Microsoft

Kontaktdagarna bjuder in till lunchföreläsning med Microsoft!

När: 25:e januari 2017
Tid: 12:00-13:00
Var: Hörsal 1, Ekonomikum

Den digitala påverkan på omvärlden
Satsa på ett företag för framtiden. Teknikens snabba utveckling omformar hela vår värld och har potential att förändra allt – människor, företag, samhällen och nationer. Endast din fantasi sätter gränser för vad som är möjligt.

Den 25:e januari klockan 12:00 kommer Ida Bohlin och Johannes Wesslen Weiler från Microsoft och föreläser om hur det är att arbeta på ett av världens största företag och varför de har satsat på IT-branschen. Missa inte chansen att höra mer om traineeprogrammet, vilka framtida jobb Microsoft tror på och om hur du tar dig dit.

Under föreläsningen bjuder Microsoft alla deltagare på lunch!

 

Microsofts föreläsning är tyvärr fullbokad! För att skriva upp dig på reservlistan, skicka ett mail till forelasningar@kontaktdagarna.se med ämnet "Microsoft reservlista" och ditt namn och telefonnummer i mailet. Vi hör av oss via telefon om det finns en plats till dig!

2018/01/24
12:00
Microsoft
Reservera 1 plats (gratis)
Platser kvar: 0
Bekräftar anmälan...
Anmälan bekräftad
Grattis, du har reserverat en plats. En bekräftelse har skickats till din mail. Inte fått något? Kolla din skräpkorg. För att behålla din plats måste du hämta ut en fysisk biljett i infodisken minst 30 minuter innan föreläsningen börjar.