Startup Hour

Startup Hour

Kontaktdagarna bjuder in till startup hour!

När: 26:e januari 2017
Tid: 09:00-10:00
Var: Hörsal 2, Ekonomikum

Innan den andra mässdagen öppnar startar vi dagen med en startup hour där vi får besök av företagen Swedish Tonic och Dobbler. Vi får veta hur man går från en idé till verklighet!

Swedish Tonic
Allting började med en idé om att skapa något nytt som skulle förändra bilden av det vardagliga och säkra. Utrustningen och ingredienserna beställdes från världens alla håll och efter många justeringar fram och tillbaka hade skaparna tagit fram en produkt som för oss tillbaka till hur allt började en gång i tiden. Swedish Tonic är en modern variant av den tonic som på 1700-talet användes i drinken Gin & Tonic.

Tillsammans driver Viktor Eriksson, Gustaf Ytander & Anton Askenström bolaget med ambitionen att etablera Swedish Tonic i världen.

På grund av förhinder har Dobbler tyvärr inte möjlighet att närvara som tänkt under denna Startup Hour. Men bli inte alltför ledsna för det - Vi får besök av Intermify!

 

Intermify

Intermify vill maximera rörligheten på arbetsmarknaden genom att vara en förmedlande och ansvarstagande part mellan arbetsgivare och studenter. Tobias Bengtsdal och Benjamin Warberg grundade företaget med ambitionen att göra det enkelt för studenter att jobba extra vid sidan av studierna - med meriterande jobb!

Tanken bakom företaget fick de under sin studietid på Handelshögskolan, där de båda grubblade på hur man på ett smidigt sätt skulle kunna jobba vid sidan av studierna, utan att hamna på ett storföretag och känna sig inlåst eller utföra okvalificerade arbetsuppgifter som inte var i linje med studierna.

Besök Startup Hour och låt dig inspireras om hur man går från idé till verklighet!

Under föreläsningen bjuder Kontaktdagarna alla deltagare på fika!

2017/01/26
09:00
Startup Hour
Reservera 1 plats (gratis)
Platser kvar: 39
Bekräftar anmälan...
Anmälan bekräftad
Grattis, du har reserverat en plats. En bekräftelse har skickats till din mail. Inte fått något? Kolla din skräpkorg. För att behålla din plats måste du hämta ut en fysisk biljett i infodisken minst 30 minuter innan föreläsningen börjar.