Kontaktsamtal

Ansökan till kontaktsamtal för Kontaktdagarna HT18 öppnar i höst.

Vad är ett kontaktsamtal?

Ett kontaktsamtal är en chans för en student och en företagsrepresentant att knyta en närmare kontakt i en lugn miljö. Under 20 minuter får du som student möjlighet att ha ett enskilt samtal med en företagsrepresentant från ett företag som du är extra intresserad av. Samtalet hålls i mindre grupprum under Kontaktdagarna. Som student kan du använda tiden för att få veta mer om företaget, vilka karriärmöjligheter som finns och berätta om du söker trainee, sommarjobb eller heltidsarbete. Ett kontaktsamtal är inte en anställningsintervju, utan är oftast ett mer avslappnat samtal som ger studenter och företag en möjlighet att få en ostörd pratstund med varandra.

Hur söker jag?

Formulär

Denna rundan av kontaktsamtalsansökan görs via det här formuläret! Alltså inte via Mina Sidor likt det gjorts tidigare.

Motivering och CV

I formuläret skriver du en motivering på max 400 ord samt laddar upp ditt CV. Motiveringen kommer skickas till samtliga företag som du söker och ska därför vara en generell beskrivning om dig själv och varför företagen ska vilja träffa dig.

Företag och kontaktsamtal

Alla företag som erbjuder kontaktsamtal finns listade. Du kan skicka din ansökan till åtta företag och kommer kunna tacka ja till max fyra stycken kontaktsamtal. Företagen väljer ut vilka studenter de vill träffa och meddelar sedan dessa.

Ansökningsperiod

Ansökan till kontaktsamtal för Kontaktdagarna HT18 öppnar i höst!

Frågor?

Undrar du något om kontaktsamtalen eller ansökningsprocessen? Kontakta Julia Althin, kontaktsamtalsanvarig.