Aktuellt / Ansök till kontaktsamtal!

Ansök till kontaktsamtal!

8 oktober, 2019

Kontaktdagarna välkomnar dig att ansöka till kontaktsamtal!

Äntligen är det dags! Mellan 8 oktober och 4 november är ansökan till kontaktsamtal under Kontaktdagarna 2019 öppen! Kontaktdagarnas projektgrupp och koordinatorer stå redo i Lokstallarna på Ekonomikum tisdag den 8 oktober för att svara på alla dina frågor om kontaktsamtal och berätta mer om hur du ansöker.

Vad är ett Kontaktsamtal?
Ett kontaktsamtal är din chans som student att knyta en närmare kontakt i en lugn miljö med en företagsrepresentant. Under 20 minuter får du som student möjligheten att ha ett enskilt samtal med en företagsrepresentant från ett företag som du är extra intresserad av. Samtalet hålls i mindre grupprum på Ekonomikum under mässdagarna. Som student kan du använda tiden för att få veta mer om företaget, vilka karriärmöjligheter som finns och berätta om du söker traineetjänst, sommarjobb eller heltidsarbete. Ett kontaktsamtal är inte en anställningsintervju, utan är oftast ett mer avslappnat samtal som ger studenter och företag en möjlighet att få en ostörd pratstund med varandra.

 

Besök https://signup.kontaktdagarna.se/ för att läsa mer om de olika företag du kan ansöka till och för att skicka in din ansökan.