Project assistants

Why should you apply to become an assistant?

As an assistant at Kontaktdagarna, regardless of your role, you will be the right hand of the project team and an important part of the fair’s success. Your work will begin during the autumn with various preparations and exciting activities together with the project team. During the fair the important role continues and you will be the one in charge over your staff.

 • You will be a part of the Uppsala Business & Economics Students Association ́s largest project
 • You get close contact with many exciting companies
 • You get a good credit for your resume
 • You will have a lot of fun and meet many people
 • You will take a lot of responsibility and develop your leadership
 • You can participate in kickoff, After Work and gasque – free of charge!

Qualities of a project assistant:

 • Being ready to begin with project tasks when fall semester starts
 • Commitment to the project
 • Being responsible
 • Professionalism
 • Being able to express yourself well in spoken and written Swedish and English
 • Enjoy working with people
 • Wants to be an ambassador of the fair
 • A will to contribute in making Kontaktdagarna 2019 even better

How to apply:

Unfortunately, the application for project assistants for Kontaktdagarna 2019 has closed.

Questions?

Please contact Head of HR ​sofia.grandin@kontaktdagarna.se​ for answers to your questions regarding being a part of our staff crew for Kontaktdagarna 2019.

Arrangemangskoordinator

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 2

Vill du ha en viktig roll när det kommer till alla evenemang under mässan? Är du en social och kreativ person som vill ha varierande arbetsuppgifter? Som Arrangemangskoordinator är det ditt ansvar att samordna Arrangemangsvärdarna i diverse föreberedelser som rör allt från frukostplanering till bordsplacering på Gasque. Evenemangen under Kontaktdagarna är en viktig del för mässans framgång och bidrar till ett lyckat helhetsintryck. Att du har erfarenhet av eventplanering är ett plus då en stor del av rollen går ut på att tillsammans med Eventgruppen se till att Kontaktdagarnas evenemang blir de bästa någonsin! En viktig del under mässan kommer vara att lösa de problem som uppstår allteftersom, men rollen innebär även att vara en del av planering inför eventen vilket betyder att vi söker någon som är kreativt lagd.

Eftersom arbetet pågår redan från frukost till kvällsevenemang är ni två stycken Arrangemangskoordinatorer som arbetar i skift. Detta innebär stundtals intensivt arbete men även en hel del tid att uppleva mässan och prata med företagen.

Dina närmsta kontaktpersoner är Eventgruppen.

Spons- och bilkoordinator

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 2

Är du en strukturerad problemlösare som känner att du är redo att axla en lite större roll under mässan? Då är Spons- och Bilkoordinator posten för dig! Som Spons- och Bilkoordinator kommer ditt arbete innan mässan till största del handla om att ringa in spons, men du kommer även ha koll på leveranser och ta emot leveranser av sponsrade produkter. Ditt ansvar kommer inkludera planering och schemaläggning av arbetet under mässan och kringliggande dagar för medarbetarna under ditt ansvarsområde, samt att upprätthålla en god kommunikation före, under men också efter mässan. Under själva mässan är du ansvarig för att alla företagsrepresentanter kommer till och från mässan på ett smidigt och bekvämt sätt. Din främsta uppgift är att vara en länk mellan företagsvärdarna och chaufförerna, samt att koordinera arbetet med körningarna av företagsrepresentanter och se till att allt flyter på utan problem. Du kommer, tillsammans med den andra Spons- och Bilkoordinatorn, vara högst ansvarig för alla övriga körningar och logistiska problem som kan tänkas uppstå under mässdagarna. Du kommer även att medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan.

Vi söker därför dig som är lugn och är van vid att arbeta i stressiga situationer. Som Spons- och Bilkoordinator har du fullt ansvar för chaufförerna samt för transportdisken där den mesta logistiken kring körningarna sköts. Eftersom du kommer att ha tillgång till bil är B-körkort ett krav för denna post samt krav på erfarenhet av manuell bil i stadstrafik.

Dina närmsta kontaktpersoner är Sponsgruppen.

Föreläsningskoordinator

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 1

Är du utåtriktad, strukturerad och känner att du är redo att axla en större roll under mässan? Då är Föreläsningskoordinator posten för dig! Som Föreläsningskoordinator ansvarar du för att föreläsningarna under mässan flyter på som de ska. Du ansvarar för att planera, schemalägga och koordinera arbetet kring föreläsningarna under mässan och kringliggande dagar för föreläsningsvärdarna. Detta inkluderar att vara fullt insatt i vilka föreläsarna är, deras innehåll samt specifika önskemål både under och inför föreläsningarna. Du förväntas arbeta aktivt för att se till att föreläsningarna får så många besökare som möjligt.

Du kommer också att medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. Då föreläsningarna och deras kvalité är en viktig del av mässan är ditt ansvarsområde mycket viktigt. Eftersom du kommer att lägga schema för Föreläsningsvärdarna innan mässan söker vi dig som tycker om att planera och arbeta med logistiska utmaningar. I denna roll kommer du att jobba sida vid sida med projektgruppen och ditt arbete kommer att vara en viktig pusselbit för att mässan ska bli en succé!

Din närmsta kontaktperson kommer vara Föreläsningsansvarig.

Kontaktsamtalskoordinator

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 2

Är du strukturerad och söker en ledarskapsutmaning? Känner du dig redo att axla en lite större roll under mässan? Då är Kontaktsamtalskoordinator posten för dig! Då kontaktsamtalen är en mycket viktig del av Kontaktdagarna är denna roll en viktig pusselbit för att mässan ska bli en succé. Här kommer du att få vara med och se till så att våra kontaktsamtal flyter på enligt plan och vara ansvarig för Kontaktsamtalsvärdarna samt schemaläggning av dessa.

Du kommer innan och under mässan att ha en tidskrävande, men otroligt givande roll. Innan mässan kommer du att få hjälpa till med utförandet av Kontaktsamtalskampanjen och att föra en aktiv kommunikation med Kontaktsamtalsvärdarna angående vad som förväntas av dem samt stötta dessa under mässdagarnaUnder mässan förväntas du se till att företagen är nöjda och att lösa de problem som uppstår under dagen. Du kommer dessutom att medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. I rollen som Kontaktsamtalskoordinator är det viktigt att du är service-minded och öppen för nya människor samtidigt som du respekterar företagsrepresentanternas integritet och tid.

Din närmsta kontaktperson är Kontaktsamtalsansvarig.

Loungekoordinator

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 2

Är du en social och strukturerad person som vill ha en ledarskapsutmaning? Är du bra på att läsa av sociala situationer, bidra med positiv energi samt att få folk i din närhet att trivas? Då är rollen som Loungekoordinator perfekt för dig! Som Loungekoordinator är du ytterst ansvarig över de lounger som finns på mässan. Du samordnar loungevärdarna och hjälper till att hålla loungerna välfyllda och snygga. Ditt viktigaste ansvar är att loungerna håller hög kvalitet, att de ger ett professionellt intryck, att allt ska ske i utsatt tid och att lösa de problem som uppstår. Du ansvarar för att förbereda, schemalägga och koordinera arbetet under mässan och kringliggande dagar för medarbetarna under ditt ansvarsområde.

Utöver detta kommer du få vara en del av planeringen inför loungerna och få komma med egna idéer hur man kan göra dessa bättre vilket innebär ett nära samarbete med projektgruppens mässansvariga. Som Loungekoordinator är du ansvarig för att både studenter och företagsrepresentanter får ett bra häng i loungerna. Du kommer även att medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. I denna roll kommer du att vara projektgruppens högra hand och en viktig del i att mässan blir en succé!

Din närmsta kontaktperson är Vice Mässansvarig med Hållbarhetsansvar.

Mediakoordinator

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 1

Är du utåtriktad, kreativ, nytänkande och redo för att vara med i utvecklingen av Kontaktdagarnas marknadsföring på sociala plattformar? Är du intresserad av att komma närmare företagsrepresentanter via intressanta samtal och djupa diskussioner? Är du dessutom redo att axla rollen som besökarnas förlängda arm till företagen? Vi presenterar härmed Kontaktdagarnas Mediakoordinator.

Du kommer vara ytterst ansvarig för att uppmärksamma mässans olika delar genom intervjuer och livesändningar på sociala medier. Det kan bland annat innebära att förbereda och hålla intervjuer med företagsrepresentanter och föreläsare under mässan. Till denna roll finns det stort utrymme att komma med egna idéer kring hur den mediala delen av mässan kan utvecklas. Kreativitet och ett intresse för marknadsföring är därför relevant. Du förväntas arbeta främjande för att så många som möjligt ska ta del av det mediala material som sänds och erbjuds.

Dina närmsta kontaktpersoner är Marknadsföringsansvarig.

Monterkoordinator

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 2

Är du en strukturerad problemlösare som arbetar bra under press? Är du redo att axla ett större ansvar under mässan? I så fall är Monterkoordinator posten för dig! Du kommer, i denna roll, att samordna logistiken med montrarna samt ansvara över Montervärdarna. Dina främsta arbetsuppgifter är att se till att logistiken kring montrarna flyter på smidigt, att allt sker på utsatt tid och att lösa de problem som uppstår. Montrarna är ett viktigt kugghjul under mässan och innebär, förutom att rätt monter hamnar på rätt plats, ett helhetsansvar för mässvarvet där du har nära samarbete med Mässansvarig. Du ansvarar tillsammans med denne för att planera, schemalägga och koordinera arbetet under mässan och kringliggande dagar för medarbetarna under ditt ansvarsområde.

Inför mässan kommer du och projektgruppen att föra en aktiv kommunikation kring hur upplägget på mässan kan bli ännu bättre för alla inblandade. Som Monterkoordinator har du en otroligt viktig och givande roll, framför allt vid upp- och nedmonteringen av mässan, där din insats är avgörande. Under själva mässan kommer du att ha en del fritid att röra dig med för att få uppleva allt vad mässan har att erbjuda.

Din närmsta kontaktperson är Mässansvarig.

Mässkoordinator

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 1

Är du social, bra på att hålla många bollar i luften och kan behålla lugnet i stressiga situationer? Som mässkoordinator har du en varierande roll med ansvar över medarbetare med många olika arbetsuppgifter. Generellt har du ansvar för mycket av den logistik som rör mässan och ditt ansvar kommer vara att ha en övergripande koll att allt flyter på som det ska. Detta inkluderar bland annat hantering av informationsdisken och den allmänna driften. Mässkoordinatorn ansvarar för mässvärdarna och planerar, schemalägger samt stöttar dessa i arbetet under mässan. Kontaktdagarna är en hållbar mässa och din roll inkluderar att miljöarbetet efterföljs. Du och dina medarbetare kommer vara ansiktet utåt på mässan och de första många av besökarna möter vilket innebär att det är viktigt att ni får alla att känna sig välkomna och sedda.

Inför mässan kommer du föra en aktiv kommunikation med projektgruppen och få vara en del av planeringen av, inte bara mässan, utan även evenemangen inför.

Din närmsta kontaktperson är Mässansvarig.

Hållbarhetskoordinator

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 1

Vill du vara med och utveckla hållbarhetsaspekten av mässan? Ser du dig själv som en bra ledare med känsla för struktur, men framför allt: har du ett brinnande intresse för hållbarhet? Då är rollen som Hållbarhetskoordinator något för dig!

Som Hållbarhetskoordinator har du en varierande roll med ansvar för hållbarhetsfrågor vilket inkluderar bland annat att sköta Kontaktdagarnas certifiering av “Håll Sverige Rent” samt att ständigt arbeta för klimatkompensering. Du kommer alltså arbeta aktivt med att göra Kontaktdagarna till en hållbar mässa och din roll inkluderar att, tillsammans med Mässkoordinatorn, ansvara för att miljöarbetet efterföljs under mässan.

Du kommer även att medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. I denna roll kommer du jobba sida vid sida med projektgruppen, i synnerhet med vår Vice Mässansvariga, och ditt arbete kommer vara en viktig pusselbit för att mässan ska bli en succé!

Din närmsta kontaktperson är Vice Mässansvarig med Hållbarhetsansvar.