Staff

Why should you apply to become staff?

  • You get close contact with many exciting companies
  • You will have a lot of fun and meet new people
  • You get a good credit for your resume
  • You can participate in kickoff, After Work and gasque – free of charge!
  • You get breakfast and lunch during the fair days

Qualities of a person in our staff crew:

  • Being able to work both fair days
  • Commitment to the project
  • Being responsible
  • Professionalism

How to apply:

Unfortunately, the application to become staff during Kontaktdagarna 2019 has closed.

 

Questions?

Please contact Head of HR ​sofia.grandin@kontaktdagarna.se​ for answers to your questions regarding being a part of our staff crew for Kontaktdagarna 2019.

Arrangemangsvärd

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 23

Som Arrangemangsvärd är du med och gör eventen under Kontaktdagarna till en succé. Din roll innebär stundtals intensivt arbete, men även en del fritid under själva mässdagarna. Din hjälp kan behövas vid frukost eller lunch samt inför de kvällsaktiviteter som arrangeras. Som Arrangemangsvärd blir man tilldelad olika pass, vilket innebär att man inte kommer att arbeta på samtliga event. Om du till exempel blir tilldelad frukost kommer du inte att jobba lunch osv. Det betyder att du också kommer att ha tid till att mingla med företag under mässdagarna! Det är alltid minst två personer på varje pass så ingen kommer att behöva jobba ensam. Du kommer även att medverka vid uppbyggnad och nedmontering av mässan. Vi söker dig som är strukturerad och gillar att arbeta intensivt, men som samtidigt vill kunna mingla på mässan och ta del av alla de fördelar som ges av att vara medarbetare.

Chaufför

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 10

Gillar du att köra bil och samtidigt få chansen att mingla med företagsrepresentanter? Då är posten som Chaufför perfekt för dig! Chaufförens huvudsakliga uppgift är att köra företagsrepresentanter i Kontaktdagarnas bilar under mässdagarna. Exempel på körningar kan vara till och från centralstationen under morgonen och eftermiddagen samt till Ångströms parkeringsplats. Detta innebär att det finns möjlighet för dig att under dagarna besöka mässan men det kan hända att du kommer få en och annan spontankörning. Som Chaufför ingår också övriga körningar som berör logistiken på mässan. Du kommer även att medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. Här söker vi dig som är flexibel, social, och som känner dig bekväm bakom ratten. Eftersom du kommer att ha tillgång till bil är B-körkort samt vana av att köra manuell bil krav för denna post.

Fotograf

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 3

Gillar du att fotografera och vill se till att Kontaktdagarna förevigas på bästa möjliga sätt? Då är du rätt person att fotografera under Kontaktdagarna! Som Fotograf blir din uppgift att fotografera under mässan samt under båda kvällseventen: vimlet och gasquen. Dina bilder kommer att publiceras på Kontaktdagarnas alla plattformar. Under mässan kommer du tillsammans med ytterligare fotografer jobba efter ett schema. Efter mässan kommer ni att redigera bilderna tillsammans. Du kommer även medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. Att mässan dokumenteras är av största vikt och som fotograf kommer du att vara med och se till att mässan blir ihågkommen som en succé!  

Företagsvärd

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 45

Som Företagsvärd ansvarar du för ett tilldelat företag under mässan. Dina primära arbetsuppgifter är att se till att företagsrepresentanterna har en så bra vistelse som möjligt, du hjälper till att få studenter att besöka deras monter samt ansvarar för att upp- och nedmonteringen av företagets monter går smidigt. Detta är alltså en superbra möjlighet att få nära kontakt med spännande företag!

OBS! Denna post kan endast sökas av studenter som läser på minst B-nivå när mässan går av stapeln! Detta är pga det höga söktrycket på denna post. Ett krav är även att du behärskar både svenska och engelska. 

Föreläsningsvärd

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 5

Gillar du att träffa nya människor och har ett ständigt leende på läpparna? Då är posten Föreläsningsvärd något för dig! Som Föreläsningsvärd har du ansvar för att ta emot och hälsa de som ska gå på föreläsningen välkomna. Utöver det ansvarar du också för att hörsalen är ren och representativ, att föreläsaren har tillgång till den utrustning som behövs och att denna fungerar. Det ingår i din arbetsuppgift att mingla och aktivt uppmärksamma besökare om de föreläsningar som erbjuds. Du kommer även att medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan.

IT-Värd

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 2

Är du en IT-intresserad problemlösare? Då är rollen som IT-värd perfekt för dig! Som IT-värd ansvarar du för den tekniska utrustningen på mässan. Dina primära uppgifter är att hjälpa företag och medarbetare med eventuella tekniska problem. Det kan vara allt från problem med datorer, till nätverk och strömförsörjning. Du kommer även medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. Här söker vi dig som är händig, service-minded och som gärna arbetar med varierande uppgifter under mässdagarna.

Kontaktsamtalsvärd

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 8

Är du en strukturerad och social problemlösare? Då är Kontaktsamtalsvärd något för dig! Som Kontaktsamtalsvärd har du ansvar för allt som rör kontaktsamtalen mellan företag och studenter. Posten innebär att du kommer att bemanna vår kontaktsamtalsdisk där du tar emot studenter, ser till att studenter hänvisas till rätt plats, att samtalstider hålls och att rummen är rena och representativa. Du kommer även att medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. Här söker vi dig som ständigt har ett leende på läpparna och som vill få chansen att vara en länk mellan studenter och företag.

Loungevärd

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 12

Är du strukturerad och social och är ute efter en roll som endast sträcker sig över mässdagarna? Då är Loungevärd posten för dig! Som Loungevärd ansvarar du för de lounger som finns på mässområdet. Dina primära arbetsuppgifter är att se till att det är rent och snyggt, att allting är påfyllt och att företagsrepresentanter och studenter har det trevligt. Du kommer även medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. Här söker vi dig som är social, service-minded och som gillar att arbeta i grupp.

Montervärd

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 5

Är du en strukturerad person som hellre arbetar något extra pass innan mässan för att få mer fritid under mässdagarna? Då är rollen som Montervärd perfekt för dig! Du kommer att ansvara över att ta emot, förvara och leverera montrarna för mässan. Du kommer även att ha en viktig roll vid uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. Då denna roll innebär att du under ett angivet pass någon av dagarna utöver mässan kommer att befinna dig på leveransplats av montrarna kräver rollen lite extra tid innan eller efter mässan. Här söker vi dig som gillar att arbeta under press och som genom att arbeta lite innan eller efter mässan kommer kunna uppleva mässdagarna till fullo.

Mässvärd

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 9

Är du en social person som gärna vill ha varierande arbetsuppgifter under mässdagarna? Då är rollen som Mässvärd perfekt för dig! Som Mässvärd kommer du agera ”allt-i-allo” under mässan. Du kommer bland annat se till att mässområdet ser snyggt och fint ut, samt agera välkomstvärd där du hälsar besökare välkomna. Du kommer även medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. Här söker vi dig som gärna minglar med mässans besökare men som samtidigt kan hjälpa till att lösa de problem som uppstår under mässdagarna.

Hållbarhetsvärd

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 2

Är du en person som har ett hjärta som klappar lite extra för hållbarhetsfrågor? Då är rollen som hållbarhetsvärd perfekt för dig! Som hållbarhetsvärd kommer du att, likt mässvärdarna, ha en “allt-i-allo” funktion med varierande arbetsuppgifter under mässan, men med ett extra fokus på hållbarhetsarbetet. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat inkludera att se till så att källsorteringen under mässan fungerar som den ska, hjälpa till att lösa diverse problem som kan tänkas uppstå under mässan samt se till så att besökare känner sig välkomna och att allt flyter på som det ska. Du kommer även medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan.