Events / Anna Blixt

Anna Blixt

Anna Blixt är jämställdhetsexpert och kommer svara på; Hur bemöter man personen vars respons på kritik är något i stil med ”ingenting jag gör är någonsin bra?”

Anna driver en konsultbyrå med fokus på social arbetsmiljö. Hon arbetar både med stora företag som Mannhemier Swartling, Baker Tilly och Sony, samt mindre föreningar och studentorganisationer. Anna driver även podcasten Jämställt Arbetsliv. Under föreläsningen kommer du få veta mer om härskartekniker. Vad är det egentligen? Hur identifierar du dom och hur ska du bemöta dom? Du kommer också få veta mer om hur du härskar mot dig själv och vad du kan göra åt det.

Hennes tips till en student som ska ut i arbetslivet är ” Om ett företag säger att de är jämställda eller att de inte har några som helst arbetsmiljöproblem – Spring! Alla har problem och om de dessutom saknar självinsikt kommer de inte göra något åt det och personalen blir lidande. Utifrån min erfarenhet så skulle jag alla dagar i veckan rekommendera ett företag som istället erkänner att de har problem och presenterar någon slags plan för hur det ska bli bättre.”

Max antal deltagare: 95

Föreläsningen kommer att hållas på svenska.

Datum & tid:

Startar: 2021-11-18 14:30:00
Slutar: 2021-11-18 15:30:00

Plats:

Hörsal 2, Ekonomikum