Events / Anton Ullenius & Lukas Danielsson, Trimero

Anton Ullenius & Lukas Danielsson, Trimero

Under föreläsningen möter du Anton Ullenius och Lukas Danielsson. Dom kommer bland annat att besvara frågan; Vilka egenskaper kommer vara viktiga på framtidens arbetsmarknad?

Trimero är en snabbväxande redovisningsbyrå i Stockholm som tre år i rad har utnämnts till Gasellföretag för sin tillväxt. Med hjälp av självledarskap och samskapande satsar de helhjärtat att bygga en flexibel organisation som kan hantera en komplex värld i snabb förändring. Dom kommer att prata om framtiden och vad du som företagsekonom bör tänka på för att vara lyckosam på framtidens arbetsmarknad i takt med att jobben fortsätter automatiseras. De går även igenom vilka trender dom ser för hur företag organiserar sig och visar på något som många företag missar. Nya tankar och perspektiv utlovas!

Deras tips till en student som ska ut i arbetslivet är ”Se till att du hittar en arbetsgivare som värdesätter både professionell och personlig utveckling. Ökad förändringstakt kommer ställa högre krav på personlig utveckling.”

Max antal deltagare: 95

Föreläsningen kommer att hållas på svenska.

Datum & tid:

Startar: 2021-11-18 12:00:00
Slutar: 2021-11-18 13:00:00

Plats:

Hörsal 2, Ekonomikum