Events / Danske Bank – Creating risk through value

Danske Bank – Creating risk through value

Under Danske Banks föreläsning kommer David Eliass, Head of Business risk and controls P&BC, Sandra Carlsson, Senior Compliance officer och Miriam Gyllenros, Head of Internal Audit Sweden, att föreläsa. Tillsammans kommer de bland annat att svara på vad en försvarslinje är? Vilka försvarslinjer finns det?  Och varför behöver så många arbeta inom området?

 Miriam har arbetat 5 år på Danske Bank med lång erfarenhet inom branschen och arbetat som jurist, compliance officer och internrevisor. Sandra började på Danske Bank 2015 i första linjen risk och arbetar idag som compliance officer. David har 12 års erfarenhet inom affärsutveckling och risk. Under deras föreläsning lyfts en banks viktiga funktion i samhället. Sandra, David och Miriam kommer tillsammans att berätta om hur de arbetar med ”three lines of defense” inom risk och hur risk skapar värde för banken men också för det samhälle vi lever i. Dom hoppas på en interaktiv föreläsning och kommer ge möjlighet till att ställa frågor och ha en dialog.

 Deras tips till en student som ska i arbetslivet är ” Se till att hitta någonting du tycker är roligt, du kommer att jobba så många år. I alla jobb finns det någonting som är kul, fokusera på det så kommer du få utvecklas. Och slutligen: Se till att hitta en arbetsgivare med sunda värderingar för om arbetsgivarens värderingar stämmer överens med dina egna kommer du göra ett bättre jobb som leder till utveckling och karriärmöjligheter.”

Denna föreläsning kommer att hållas via Teams, men du som student kommer kunna se föreläsning i hörsal 2.

Max antal deltagare: 95

Föreläsningen kommer att hållas på svenska

Datum & tid:

Startar: 2021-11-18 11:00:00
Slutar: 2021-11-18 12:00:00

Plats:

Hörsal 2, Ekonomikum