Events / Erik Tosterud, Drivhuset

Erik Tosterud, Drivhuset

Drivhuset är en organisation som arbetar runt om i norden för att främja entreprenörskap och hjälpa startups och andra eldsjälar förverkliga sina idéer och understödja i processen gå från idé till företag. På föreläsningen kommer det pratas om hur man som student redan nu kan börjar konkretisera sina tankar och idéer, hur man bäst utvecklar affärsidéer och andra innovation samt hur man bäst kan skapa nytta för sig själv och sin omvärld. Om du undrar hur du kan få hjälp att förverkliga dina drömmar så är detta en föreläsning för dig! 

Drivhusets föreläsning kommer att hållas av Erik Tosterud. Erik har studerat Ekonomi-kandidat här vid Uppsala Universitet och även studerat projektledning i Göteborg. Han har deltagit i flera tävlingar i entreprenörskap, har skapat sin egen välgörenhetsorganisation och har erfarenhet från både Sverige och internationellt. Idag jobbar Erik full tid med att utbilda och coacha startups och entreprenörer.

Om Erik fick ge ett tips för en ung student som ska ut i arbetslivet vill han trycka på att det är viktigt att var uppmärksam på vilka problem och utmaningar som finns runt dig, och hur du kan använda det till dig fördel i jakten på en potentiell lösning.

Max antal deltagare: 95

Föreläsningen kommer att hållas på svenska.

Datum & tid:

Startar: 2021-11-17 13:00:00
Slutar: 2021-11-17 14:00:00

Plats:

Hörsal 2, Ekonomikum