Events / EYscape room! – Lär känna EY och spela Escape room digitalt!

EYscape room! – Lär känna EY och spela Escape room digitalt!

Eventet kommer att ske digitalt
Max antal deltagare: 24
Eventet kommer att hållas på följande språk: Svenska

Är du intresserad av att lära känna EY under roliga, avslappnade och innovativa förhållanden? EY är ett av världens största företag inom Assurance, Consulting, Strategy och Transaction. Globalt har EY 300 000 medarbetare och över 700 kontor i mer än 150 länder. 

Under detta event får du chansen att ta del av en rolig timmes digitalt escape room tillsammans med representanter från EY! Tillsammans med andra studenter och representanter delas ni in i grupper och får gemensamt lösa de problem och hinder som erbjuds. Detta är det perfekta tillfället att visa upp och träna på din problemlösningsförmåga! Eventet genomförs via aktiviteter360’s app som du når antingen via din mobil eller din webbläsare på datorn. Tillsammans med en spelledare så spelar vi spelet code breaker.

“Ni har blivit inlåsta och ditsatta av en liga för en mycket uppmärksammad konstkupp. Ni har 60 minuter på er att lösa alla koder för att visa att ni är helt oskyldiga. En spännande aktivitet med fokus och tävlingsanda garanteras! Deltagarna måste arbeta tillsammans via videolänk med att tyda bevis, lösa kryptiska meddelanden och interaktiva utmaningar. Hela tiden med klockan som en stressande faktor.”

Hoppas vi ses där!

 

*Vänligen notera att anmälan är bindande. EY kommer att välja ut 24 studenter som får delta på eventet och du kommer få ett mail några dagar innan om du har blivit utvald eller inte.

Datum & tid:

Startar: 2020-11-23 15:00:00
Slutar: 2020-11-23 16:30:00

Plats:

Digitalt,