Events / Hållbarhet med EY! – En digital paneldiskussion med representanter från EY

Hållbarhet med EY! – En digital paneldiskussion med representanter från EY

Eventet kommer att ske digitalt
Max antal deltagare: 50 
Eventet kommer att hållas på följande språk: Svenska

Är du, likt EY, intresserad av hållbarhet och sugen på att veta mer om hur EY jobbar med det? Då är det här eventet för dig! 

EY är ett av världens största företag inom Assurance, Consulting, Tax and Strategy och Transactions med cirka 300 000 medarbetare utspridda på 700 kontor i fler än 150 länder. Under en timmes föreläsning och paneldiskussion kommer EY-representanter som arbetar med såväl miljömässig som social hållbarhet att berätta mer om sitt hållbarhetsarbete och de initiativ som de är med och driver. Kanske undrar du vad en hållbarhetsrapport innehåller, vad SHE-index är eller hur man som EY-anställd kan vara med och skapa en bättre värld via initiativet EY Ripples? Dessa frågor och många fler får ni svaret på under EY:s paneldiskussion där hållbarhet är i fokus! Dessutom har du möjlighet att själv ställa frågor till EY i ansökningsformuläret, kanske är det just din fråga som tas upp under eventet!

Så se till att laga ihop en klimatsmart lunch och slå dig ner framför datorn för att inspireras, EY ser fram emot att träffa er digitalt!

*Vänligen notera att anmälan är bindande

Datum & tid:

Startar: 2020-11-26 12:00:00
Slutar: 2020-11-26 13:00:00

Plats:

Digitalt,