Events / Helena Timander

Helena Timander

Helena Timander är en erfaren konsult inom framförallt ledarskapsutveckling, men har också kunskap gällande gruppdynamik kulturutveckling. Efter att under en tid jobbat med sälj och marknadsföring ledde nyfikenheten till en roll där hon 20 år har fått organisationer och individer att må bättre och jobba mer effektivt. Ytterligare skrev Helena 2013 en bok som heter Lycklig Lönsamhet och som centreras kring att bygga en stark företagskultur. 

Under sin föreläsning kommer Helena att prata om vad som får organisation att fungera respektive inte och vad man ska tänka på för att kunna bidra till ett bättre arbetsklimat. Det kommer även pratas om den koppling som finns mellan våra beteenden och värderingar samt hur det hänger ihop med ett företag kultur. Det kommer även göras lite övningar är man själv får chansen att reflektera och diskutera relevanta situationer. 

Till en student som snart ska ut i arbetslivet så vill Helena trycka på att man om man vill göra skillnad så måste man börja med sig själv och sina egna värderingar och åsikter. Att se de första åren efter studierna som en chans att lära känna sig själv, sina drivkrafter och sina utvecklingsområden. Till sist så är det viktigt att försöka reflektera och utvärdera kring de erfarenheter man är med om, och att försöka ta med sig så mycket som möjligt från de nya situationer man konstant stöter på i arbetslivet.

 

Max antal deltagare: 95

Föreläsningen kommer att hållas på svenska.

Datum & tid:

Startar: 2021-11-17 15:00:00
Slutar: 2021-11-17 16:00:00

Plats:

Hörsal 2, Ekonomikum