Events / Shoka Åhrman, Sparekonom på SPP

Shoka Åhrman, Sparekonom på SPP

Shoka Åhrman har en bakgrund inom finansbranschen och jobbar idag som sparekonom på pensionsbolaget SPP. Ett pensionsbolag som ligger i framkant inom hållbarhet. Klimatet är vår tids ödesfråga och branschen har stor möjlighet att påverka. Under sin föreläsning kommer Shoka att prata om vilken kraft som finansbranschen besitter, både på individ och samhällsnivå. Ytterligare kommer hon visa hur vi med våra investeringar kan positivt kan bidra till den klimatomställning som vi alla står inför. 

Om du är intresserad om hur dina val ekonomiska val och andra beteenden kan vara med och bidra till en hållbar utveckling och framtid så ska du absolut gå på denna föreläsning! 

Ett tips som Shoka har till studenter som snart ska ut i arbetslivet är att inte endast utgå från vad du har studerat när du väljer arbetsgivare, utan även också utgå från vad som driver dig och vad du vill åstadkomma. Man kommer vara en del av arbetslivet under många år, så var inte rätt att byta arbetsgivare eller inriktning om det känns rätt. 

Max antal deltagare: 95

Föreläsningen kommer att hållas på svenska.

Datum & tid:

Startar: 2021-11-17 12:00:00
Slutar: 2021-11-17 13:00:00

Plats:

Hörsal 2, Ekonomikum