Events / VERA x WCN x Kristina: Karriär som kvinna – Att inspirera kvinnor till att göra karriär

VERA x WCN x Kristina: Karriär som kvinna – Att inspirera kvinnor till att göra karriär

Eventet kommer att ske digitalt
Max antal deltagare: 50
Eventet kommer att hållas på följande språk: Svenska

Under denna tredelade workshop kommer du att få träffa representanter från Women’s Career Network (WCN), Uppsalaekonomernas kvinnliga nätverk VERA och föreläsaren Kristina Hagström Ilievska. De kommer att beröra olika ämnen som är kopplade till kvinnor i karriären och erbjuda konkreta tips för hur du som kvinna kan nå toppen och bli en framgångsrik chef i framtiden. 

 

Vilka är VERA, WCN och Kristina?

VERA är Uppsalaekonomernas alldeles egna kvinnliga nätverk med fokus på feminism i näringslivet. VERA håller frekventa event under årets gång och drivs av två stycken nätverksledare. Denna termin är Ebba Tamm och Elin Victorsson nätverksledare. 

Women’s Career Network är en plattform för ambitiösa kvinnliga studenter inom ekonomi och juridik att nätverka med mentorer, företag och andra likasinnade. Deras mål är att skapa en väg mot framgång för unga kvinnor som står på startlinjen på väg mot sina karriärer. 

Kristina Hagström Ilievska är föreläsare och ledarskapscoach som har erfarenheter av att arbeta med ägare, VD och styrelser i ämnen som företagskultur, förändringshantering samt försäljnings- och marknadsföringsprocesser. Kristina kommer presentera knepen du behöver för att ta dig till toppen, stanna där och säkerställa din framtid!

Gör dig redo med en stor kopp kaffe för en inspirerande morgon som kanske inte bara kickstartar din dag – utan kanske hela din karriär!

Datum & tid:

Startar: 2020-11-26 09:00:00
Slutar: 2020-11-26 10:00:00

Plats:

Digitalt,