Koordinatorer

Vad är en koordinator?

Rollen som koordinator introducerades under Kontaktdagarna VT 2018 och blev en succé! Under kontaktdagarna 2022 vill vi involvera koordinatorerna ännu mer i projektet och fortsätta utveckla denna roll. Vill du vara med att utveckla rollen som koordinator inom Uppsalaekonomernas största projekt? Ser du dig själv som en bra ledare med känsla för struktur samt social förmåga? Då är rollen som koordinator något för dig. Som koordinator på Kontaktdagarna kommer du, oavsett roll, att vara projektgruppens högra hand och en viktig del av mässans framgång. Ditt arbete kommer att påbörjas redan innan sommaren med diverse förberedelser inför mässan och spännande aktiviteter tillsammans med projektgruppen. Ansök redan idag för att vara en del av en projektgrupp med härlig gemenskap, starkt engagemang och ett gemensamt mål att göra Kontaktdagarna 2022 till den bästa mässan hittills!

Varför ska man bli koordinator?

 • Du får vara en del av Uppsalaekonomernas enskilt största projekt.
 • Du får inleda nya kontakter med många spännande företag.
 • Du kommer ha riktigt roligt och träffa många härliga människor.
 • Du kommer få ta mycket eget ansvar och utveckla ditt ledarskap.
 • Du får en bra merit till ditt CV.
 • Du får vara med på interna och externa event som kickoff och gasque – utan kostnad!

Övergripande om rollen som koordinator

Samtliga koordinatorer kommer tillsammans med projektgruppen agera en viktig del av kontaktdagarna 2022. Arbetsuppgifterna och arbetsbelastningen kommer såklart variera, men tanken är att din arbetstid som koordinator ska ligga på 6-10h i veckan. Ditt arbete kommer vara som mest intensivt under mässdagarna i november, för att sedan trappas av direkt efter att mässan ägt rum.

Ansök här!

 

Du som koordinator ska:

 • Vara redo att sätta igång med projektet redan i maj
 • Vara engagerad 
 • Vara ansvarstagande 
 • Vara professionell 
 • Ha en god kreativ förmåga och flexibilitet 
 • Tycka om att arbeta med människor 
 • Vilja vara ansiktet utåt för mässan 
 • Bidra till att Kontaktdagarna 2022 blir den bästa mässan hittills

Arrangemangskoordinator

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 2

Vill du ha en viktig roll när det kommer till alla evenemang under mässan? Är du en social, kreativ och flexibel person som vill ha varierande arbetsuppgifter? Då är arrangemangskoordinator posten för dig!

Som arrangemangskoordinator är det ditt ansvar att samordna och agera arbetsledare för mässans ca 25 arrangemangsvärdar (dvs. medarbetare) gällande diverse förberedelser. Därför ser vi gärna att du trivs i roller där du inte är rädd att behöva ta kommando och axla en ledarroll. Du arbetar tätt med eventgruppen och eftersom arbetsuppgifterna är varierande kan det handla om allt från frukostplanering under mässan till bordsplacering på den avslutande gasquen. Evenemangen under Kontaktdagarna är en viktig del för mässans framgång och bidrar till ett lyckat helhetsintryck. Erfarenhet av eventplanering är ett plus, dock inget krav, då en stor del av rollen går ut på att se till att Kontaktdagarnas evenemang blir de bästa någonsin! En viktig del under mässan kommer vara att komma med kreativa idéer i planeringen av eventen samt vara lösningsorienterad vid eventuella problem som kan uppstå.

 • Du är kreativt lagd och kommer med innovativa idéer till årets olika evenemang.
 • Du axlar gärna ledarrollen när det behövs.
 • Du är lösningsorienterad.
 • Du är flexibel och tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter.
 • Du får gärna ha erfarenhet av eventplanering (dock inget krav).

Kontaktsamtalskoordinator

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 2

Är du strukturerad och söker en ledarskapsutmaning? Känner du dig redo att axla en lite större roll under mässan? Då är kontaktsamtalskoordinator posten för dig!

Kontaktsamtal är ett avslappnat samtal mellan studenter och företagsrepresentanter där studenterna får möjlighet att ställa frågor och knyta kontakter med spännande företag som ställer ut på mässan. Då kontaktsamtalen är en mycket viktig del av Kontaktdagarna är denna roll en central pusselbit för att mässan ska bli en succé. Arbetet kommer att innebära nära kontakt och samarbete med alla som ingår i projektet. Du kommer få vara med i både planeringen inför mässan såväl som att se till så våra kontaktsamtal flyter på under mässan. Inför mässan hjälper du till med
utförandet av kontaktsamtalskampanjen och att för en aktiv kommunikation med kontaktsamtalsvärdarna angående vad som förväntas av dem. Du kommer vara ansvarig för kontaktsamtalsvärdarna (dvs. medarbetare) och schemalägga dem. Under mässan förväntas du se till att företagen är nöjda och att lösa de problem som kan komma att uppstå under dagen. Du kommer dessutom att medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. I rollen som kontaktsamtalskoordinator är det viktigt att du är noggrann, service-minded och öppen för nya människor samtidigt som du respekterar företagsrepresentanternas integritet och tid.

 • Du är strukturerad och lösningsorienterad.
 • Du är flexibel och social.
 • Du kommer vara med i både planeringen inför mässan och se till så att våra kontaktsamtal flyter på under mässdagarna.
 • Du kommer vara ansvarig för kontaktsamtalsvärdarna och schemaläggningen av dem.
 • Du kommer hjälpa till med utförandet av kontaktsamtalskampanjen.
 • Du kommer se till att företagen är nöjda under mässan och lösa eventuella problem som kan uppstå.

Företagskoordinator

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 1

Är du utåtriktad, gillar att jobba självständigt och vill ha stort inflytande över vilka företag som ställer ut på mässan? Då är rollen som företagskoordinator något för dig!

Som företagskoordinator är du en dynamisk del av företagsgruppen och ges i
huvudsak ansvaret att vara länken mellan företagsgruppen och resterande grupper inom projektgruppen. I rollen som företagskoordinator är du även en stöttande pelare för företagsgruppen med en aktiv roll i förvärvandet av företag till mässan. I din roll är det viktigt att på ett professionellt sätt utveckla och förvalta Kontaktdagarnas relationer med företagen och organisationerna som vi är i kontakt med. I detta syfte blir du direkt kontaktperson för alla företag som du förvärvar till mässan och den informationskanal som förmedlar all kommunikation med företagen.

 • Du kan kommunicera väl i både tal och skrift på svenska och engelska då
  vissa av företagsrepresentanterna endast talar engelska.
 • Du har med fördel erfarenhet av sälj.
 • Du är ansvarstagande och är redo att vara länken mellan företagsgruppen och resterande grupper inom projektgruppen.
 • Du kommer att ha nära kontakt med företagsgruppen och bidra med både kreativa ideer och ett stort engagemang.
 • Du är beredd att ha en aktiv roll gällande förvärvandet av företag till mässan.

Loungekoordinator

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 2

Är du en social och strukturerad person som vill ha en ledarskapsutmaning? Är du bra på att läsa av sociala situationer, bidra med positiv energi samt att få folk i din närhet att trivas? Då är rollen som loungekoordinator perfekt för dig!

Som loungekoordinator är du ytterst ansvarig över de lounger som finns på mässan. Du koordinerar loungevärdarna och hjälper till att hålla loungerna välfyllda och snygga. Ditt viktigaste ansvar är att loungerna håller hög kvalitet och att de ger ett professionellt intryck. Vidare ska allt ske i utsatt tid och att du bör ha förmågan att lösa eventuella problem som kan uppstå. Du ansvarar för att förbereda, schemalägga och koordinera arbetet under mässan och kringliggande dagar för medarbetarna under ditt ansvarsområde. Utöver detta kommer du få vara en del av planeringen inför loungerna och få komma med egna idéer hur man kan göra dessa bättre, vilket innebär ett nära samarbete med projektgruppens mässansvarige. Som loungekoordinator är du ansvarig för att både studenter och företagsrepresentanter ser loungerna som ett trevligt ställe att umgås och hänga i. Du kommer även att medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. I denna roll är du en
viktig del i att mässan blir en succé!

 • Du är social, strukturerad och är redo att ta dig an en ledarskapsutmaning.
 • Du kommer vara ytterst ansvarig över de lounger som finns på mässan vilket inkluderar att hålla loungerna välfyllda och snygga.
 • Du arbetar för att allt ska ske på utsatt tid och för att lösa eventuella problem.
 • Du ansvarar för att förbereda, schemalägga och koordinera arbetet under mässan och kringliggande dagar för medarbetarna under ditt ansvarsområde (dvs. loungevärdarna).
 • Du har kreativa idéer till loungerna och hur vi kan förbättra dem.

Monterkoordinator

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 2

Är du en strukturerad problemlösare som arbetar bra under press? Är du intresserad av att axla ett större ansvar under Kontaktdagarna? I så fall är monterkoordinator posten för dig!

Denna roll innebär att du kommer ha högsta ansvar för logistiken kring företagens montrar samt arbetsleda montervärdarna (medarbetare). Dina främsta arbetsuppgifter är att se till så leveranser, förvaring samt upp-och nedmontering av montrarna sker så smidigt som möjligt samt att det finns en tydlig struktur kring hanteringen av montrarna. Montrarna är ett viktigt kugghjul under mässan och rollen som monterkoordinator innebär även ett helhetsansvar för mässvarvet och dess logistik där du har ett nära samarbete med mässansvarige. Du ansvarar tillsammans med denne för planering, schemaläggning och koordinering av arbetet under mässan och kringliggande dagar för medarbetarna under ditt ansvarsområde. Inför mässan kommer du och projektgruppen att föra en aktiv kommunikation kring hur upplägget på mässan kan bli ännu bättre för alla inblandade, vilket ger stort utrymme
till påverkan. Som monterkoordinator har du en otroligt viktig och givande roll, där ditt arbete är avgörande för mässans succé!

 • Du är en strukturerad problemlösare som arbetar bra under press och sprider positiv energi.
 • Du har en god förmåga att planera och schemalägga.
 • Du kommer vara högst ansvarig för logistiken kring företagens montrar samt att arbetsleda montervärdarna.
 • Du kommer ha helhetsansvaret för mässvarvet och dess logistik där du
  kommer ha nära samarbete med mässansvarig och koordinera arbetet för medarbetarna under detta arbetsområde.
 • Du kommer tillsammans med projektgruppen att föra en aktiv kommunikation kring hur upplägget på mässan kan bli ännu bättre för alla inblandade, vilket ger stort utrymme att påverka.

Mäss- och hållbarhetskoordinator

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 1

Är du bra på att hålla många bollar i luften, social och kan behålla lugnet i stressiga situationer? Då är rollen som mässkoordinator något för dig!

Som mässkoordinator kommer du få en fantastisk möjlighet att utveckla din
ledarskapsförmåga. Du kommer ha en varierande roll med ansvar över medarbetare med många olika arbetsuppgifter. Din uppgift blir under mässan att agera spindeln i nätet och se till att allt flyter på som det ska. Rollen medför ansvar för hållbarhetsfrågor, vilket inkluderar att bland annat sköta hållbarhetsarbetet och klimatkompensering på mässan. Du kommer också ansvara för bland annat hantering av informationsdisken och den allmänna driften. Vi söker därför dig som är organiserad, strukturerad och har god förmåga att koordinera. Du och dina medarbetare kommer vara ansiktet utåt på mässan och de första många av besökarna möter, vilket innebär att det är viktigt att ni får alla att känna sig välkomna och sedda. Arbetet innebär även att driva en hållbar kultur där medarbetare och besökare på mässan ska känna sig välkomna i en trygg miljö. Vi ser därför gärna att du också är utåtriktad och social. Inför mässan kommer du föra en aktiv kommunikation med projektgruppen och få vara en del av planeringen av mässan samt evenemangen inför den.

 • Du har en god social förmåga, tycker om att interagera med människor och är bra på att hålla många bollar i luften.
 • Du är tålmodig och kan behålla lugnet i stressiga situationer.
 • Du kommer vara ansiktet utåt på mässan och det är därför viktigt att du får besökarna att känna sig välkomna och sedda.
 • Du kommer ha en varierande roll med ansvar över medarbetare som besitter olika arbetsuppgifter.
 • Du kommer ha ett övergripande ansvar för att allt flyter på som det ska
  dagarna innan och under mässan.
 • Du ansvarar för mässvärdarna och planerar, schemalägger och stöttar dessa i arbetet under mässan.

Spons- och bilkoordinator

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 3

Är du en strukturerad problemlösare som känner att du är redo att axla en lite större roll innan och under Kontaktdagarna 2021? Då är spons- och bilkoordinator posten för dig!

Som spons- och bilkoordinator kommer ditt arbete innan mässan till största del handla om att ringa in spons samt ha koll på leveranser och ta emot leveranser av sponsrade produkter. Du kommer ansvara för att planera och schemalägga arbetet under mässan och kringliggande dagar för medarbetarna under ditt ansvarsområde samt upprätthålla en god kommunikation före, under men också efter mässan. Under mässdagarna är du ansvarig för att alla företagsrepresentanter kommer till och från mässan på ett smidigt och bekvämt sätt. Din främsta uppgift är att vara en länk mellan företagsvärdarna och chaufförerna samt att koordinera arbetet med körningarna av företagsrepresentanter och se till att allt flyter på utan problem. Du kommer även, tillsammans med den andra spons- och bilkoordinatorn, vara högst ansvarig för alla övriga körningar och logistiska problem som kan tänkas uppstå under mässdagarna.

Vi söker därför dig som är lugn och klarar av att jobba i stressiga situationer. Du kommer även att medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. Som spons- och bilkoordinator har du fullt ansvar för chaufförerna samt för transportdisken där den mesta logistiken kring körningarna sköts. Eftersom du kommer att ha tillgång till bil är B-körkort ett krav för denna post samt krav på erfarenhet av manuell bil i stadstrafik.

 • Du är strukturerad och lösningsorienterad.
 • Du kommer ringa in spons inför mässan, ha koll på leveranser och ta emot leveranser av sponsrade produkter.
 • Du kommer planera och schemalägga chaufförerna under mässan och
  kringliggande dagar.
 • Du kommer ansvara för att företagsrepresentanter kommer till och från
  mässan på ett smidigt och bekvämt sätt.
 • Du kommer ansvara för alla övriga körningar och logistiska problem som kan tänkas uppstå under mässdagarna.
 • KRAV: B-körkort och erfarenhet av manuell bil i stadstrafik.

Mediakoordinator

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 2

Är du kreativ, kommunikativ och intresserad av marknadsföring? Har du ett intresse för redigering av film, foto och sociala medier? Är du dessutom strukturerad, bra på att hålla många bollar i luften och har god förmåga att koordinera och hålla koll på scheman? Då är rollen mediakoordinator som gjord för dig!

Som mediakoordinator kommer du jobba tätt tillsammans med
marknadsföringsgruppen som ansvarar för Kontaktdagarnas externa kommunikation. Vi förväntar oss därför att du har ett brinnande intresse för marknadsföring och sociala medier, men också att du är duktig på att kommunicera och hålla koll på scheman. Som mediakoordinator kommer du bland annat ansvara för att samla in och publicera material på Kontaktdagarnas kanaler, koordinera fotografer under mässdagarna och ta emot beställningar gällande marknadsföring. Som mediakoordinator har du en otroligt värdefull och givande roll för att Kontaktdagarnas marknadsföring ska bli så lyckad som möjligt. Du kommer få en fantastisk merit på ditt CV, men framför allt kommer du få uppleva hur det är att arbeta med marknadsföring på riktigt!

 • Du är utåtriktad, kreativ och nytänkande.
 • Du förväntas arbeta främjande för att så många som möjligt tar del av det mediala material som publiceras på Kontaktdagarnas kanaler.
 • Du är strukturerad och har en god planeringsförmåga.
 • Du bör ha goda fotokunskaper och erfarenhet av redigering av bilder och film.
 • Du bör ha kunskaper inom grafisk design, och det är ett stort plus om du har erfarenhet inom Adobe Creative Cloud.

Föreläsningskoordinator

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 1

Är du utåtriktad, strukturerad och känner att du är redo att axla en större roll under mässan? Då är föreläsningskoordinator posten för dig!

Som föreläsningskoordinator ansvarar du för att föreläsningar och företagsevent under mässan flyter på som de ska. Du ansvarar för att planera, schemalägga och koordinera arbetet kring föreläsningar under mässan samt kringliggande dagar för dina medarbetare som går under namnet företagsvärdar. Detta inkluderar att vara fullt insatt i vilka föreläsarna är, deras innehåll samt specifika önskemål både under och inför föreläsningarna och/eller de aktiviteter de vill hålla. Du förväntas arbeta aktivt för att se till att föreläsningarna och/eller aktiviteterna får så många besökare som möjligt. Du kommer även att medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. Då föreläsningarna och deras kvalitet är en viktig del av mässan har du en betydande roll. Eftersom du kommer att lägga schema för föreläsningsvärdarna innan mässan söker vi dig som tycker om att planera och arbeta med logistiska utmaningar. I denna roll kommer du att jobba sida vid sida med projektgruppen och ditt arbete kommer att vara en viktig pusselbit för att mässan ska bli en succé.

 • Du tycker om att planera och arbeta med logistiska utmaningar.
 • Du ansvarar för att föreläsningarna under mässan flyter på som de ska.
 • Du arbetar proaktivt och tycker om att strukturera och planera.
 • Du kommer schemalägga och koordinera arbetet kring föreläsningarna under mässan och kringliggande dagar för föreläsningsvärdarna.
 • Du är nytänkande och kommer med idéer för att utveckla konceptet kring föreläsningarna.
 • Du kommer arbeta aktivt för att se till att föreläsningarna får så många
  besökare som möjligt.