Koordinatorer

Sök koordinator!

Rollen som koordinator introducerades under Kontaktdagarna VT 2018, och blev en succé! Under kontaktdagarna 2020 vill vi involvera koordinatorerna ännu mer i projektet och fortsätta att utveckla denna roll. Vill du vara med att utveckla rollen som koordinator inom Uppsalaekonomernas största projekt? Ser du dig själv som en bra ledare med känsla för struktur samt social förmåga? Då är rollen som koordinator något för dig. I rollen som koordinator på Kontaktdagarna kommer du, oavsett roll, att vara projektgruppens högra hand och en viktig del av mässans framgång. Ditt arbete kommer att påbörjas redan innan sommaren med diverse förberedelser inför mässan och spännande aktiviteter tillsammans med projektgruppen. Ansök redan idag för att vara en del av en projektgrupp med härlig gemenskap, starkt engagemang och ett gemensamt mål att göra Kontaktdagarna 2020 till den bästa mässan hittills!

Övergripande om rollen som koordinator

Samtliga koordinatorer kommer jobbat tätt tillsammans med projektgruppen och en viktig del av mässans framgång. Deras arbete kommer påbörjas redan i vår med diverse förberedelser inför mässan men även spännande aktiviteter med projektgruppen. Arbetsbelastningen kommer såklart variera men tanken är att koordinatorerna ska ha en ännu större roll i projektet i år och därför ligger tidskravet på 6-10h i veckan. Deras arbete kommer vara som mest intensivt under mässdagarna.

Varför ska man bli koordinator?

 • Du får vara en del av Uppsalaekonomernas enskilt största projekt
 • Du får en nära kontakt med många spännande företag
 • Du kommer ha det riktigt roligt och träffa många härliga människor
 • Du kommer få ta mycket eget ansvar och utveckla ditt ledarskap
 • Du får en bra merit till ditt CV
 • Du får vara med på bl.a. kickoff och gasque – utan kostnad!

Du som koordinator ska:

 • Vara redo att sätta igång med projektet redan innan sommaren
 • Vara engagerad
 • Vara ansvarstagande
 • Vara professionell
 • Tycka om att arbeta med människor
 • Vilja vara ansiktet utåt för mässan
 • Bidra till att Kontaktdagarna 2020 blir den bästa mässan hittills

Det kommer tillsättas 15 st koordinatorer, och rollerna är: 

 • 2 st Arrangemangskoordinatorer 
 • 2 st Spons- och bilkoordinator 
 • 1 st Föreläsningskoordinator 
 • 1 st Företagskoordinator 
 • 2 st Kontaktsamtalskoordinatorer 
 • 2 st Loungekoordinatorer 
 • 1 st Mediakoordinator 
 • 2 st Monterkoordinatorer 
 • 1 st Mässkoordinator 
 • 1 st Hållbarhetskoordinator 

Du kan läsa mer om de olika rollerna nedan!

Arrangemangskoordinator

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 2

Vill du ha en viktig roll när det kommer till alla evenemang under mässan? Är du en social och kreativ person som vill ha varierande arbetsuppgifter? Som arrangemangskoordinator är det ditt ansvar att samordna arrangemangsvärdarna i diverse förberedelser som rör allt från frukostplanering under mässan till bordsplacering på Gasque. Evenemangen under Kontaktdagarna är en viktig del för mässans framgång och bidrar till ett lyckat helhetsintryck. Att du har erfarenhet av eventplanering är ett plus, dock inget krav,  då en stor del av rollen går ut på att tillsammans med eventgruppen se till att Kontaktdagarnas evenemang blir de bästa någonsin! En viktig del under mässan kommer vara att lösa de problem som uppstår allteftersom, men rollen innebär även att vara en del av planering inför eventen vilket betyder att vi söker någon som är kreativt lagd.

 • Ett plus om personen har erfarenhet av eventplanering 
 • Vi söker en kreativ person som kan komma med innovativa idéer till våra  olika events (allt från frukost under mässan till Gasquen) och smarta lösningar på problem som kan uppstå.
 • Även problemlösningsförmåga är viktigt 
 • Kommer ha varierande arbetsuppgifter som ex. planering, samordning av arrangemangsvärdarna, bordsplacering till Gasque mm. 

Spons- och bilkoordinator

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 2

Är du en strukturerad problemlösare som känner att du är redo att axla en lite större roll innan och under Kontaktdagarna 2020? Då är spons- och bilkoordinator posten för dig! 

Som spons- och bilkoordinator kommer ditt arbete innan mässan till största del handla om att ringa in spons men även ha koll på leveranser och ta emot leveranser av sponsrade produkter. Du kommer ansvara för att planera och schemalägga arbetet under mässan och kringliggande dagar för medarbetarna under ditt ansvarsområde och upprätthålla en god kommunikation före, under men också efter mässan. Under själva mässan är du ansvarig för att alla företagsrepresentanter kommer till och från mässan på ett smidigt och bekvämt sätt. Din främsta uppgift är att vara en länk mellan företagsvärdarna och chaufförerna samt att koordinera arbetet med körningarna av företagsrepresentanter och se till att allt flyter på utan problem. Du kommer även, tillsammans med den andra spons- och bilkoordinatorn, vara högst ansvarig för alla övriga körningar och logistiska problem som kan tänkas uppstå under mässdagarna. 

Vi söker därför dig som är lugn och klarar av att jobba i stressiga situationer. Du kommer även att medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. Som spons- och bilkoordinator har du fullt ansvar för chaufförerna samt för transportdisken där den mesta logistiken kring körningarna sköts. Eftersom du kommer att ha tillgång till bil är B-körkort ett krav för denna post samt krav på erfarenhet av manuell bil i stadstrafik.

 • Vi söker två personer som är strukturerade och problemlösare.  
 •  Arbetet innan mässan handlar mycket om att ringa in spons, ha koll på leveranser & ta emot leveranser av sponsrade produkter men även planering och schemaläggning av chaufförerna under mässan och kringliggande dagar. 
 • Ansvarar för att företagsrepresentanter kommer till och från mässan på ett smidigt och bekvämt sätt samt högst ansvarig för alla övriga körningar och logistiska problem som kan tänkas uppstå under mässdagarna. 
 • KRAV: B-körkort och erfarenhet av manuell bil i stadstrafik.

Föreläsningskoordinator

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 1

Är du utåtriktad, strukturerad och känner att du är redo att axla en större roll under mässan? Då är föreläsningskoordinator posten för dig!

Som föreläsningskoordinator ansvarar du för att föreläsningarna under mässan flyter på som de ska. Du ansvarar för att planera, schemalägga och koordinera arbetet kring föreläsningarna under mässan och kringliggande dagar för föreläsningsvärdarna. Detta inkluderar att vara fullt insatt i vilka föreläsarna är, deras innehåll samt specifika önskemål både under och inför föreläsningarna. Du förväntas arbeta aktivt för att se till att föreläsningarna får så många besökare som möjligt. Du kommer också att medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. Då föreläsningarna och deras kvalité är en viktig del av mässan är ditt ansvarsområde mycket viktigt. Eftersom du kommer att lägga schema för föreläsningsvärdarna innan mässan söker vi dig som tycker om att planera och arbeta med logistiska utmaningar. I denna roll kommer du att jobba sida vid sida med projektgruppen och ditt arbete kommer att vara en viktig pusselbit för att mässan ska bli en succé.

 • Ansvarar för att föreläsningarna under mässan flyter på som de ska.
 • Ansvarar för att planera, schemalägga och koordinera arbetet kring föreläsningarna under mässan och kringliggande dagar för föreläsningsvärdarna.
 • Får gärna vara nytänkande då vi i år vill satsa på att utveckla konceptet kring föreläsningarna.
 • Kommer arbeta aktivt för att se till att föreläsningarna får så många besökare som möjligt.
 • Vi söker en person som tycker om att planera och arbeta med logistiska utmaningar.

Företagskoordinator

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 1

Är du utåtriktad, gillar att jobba självständigt och vill ha stort inflytande över vilka företag som ställer ut på mässan? Då kan rollen som företagskoordinator vara något för dig! 

Som företagskoordinator är du en dynamisk del av företagsgruppen och ges i huvudsak ansvaret att kontakta startup-företag och välgörenhetsorganisationer/goodwill-företag. I rollen som företagskoordinator är du även en stöttande pelare för företagsgruppen med en aktiv roll i förvärvandet av företag till mässan från din första dag på borgen. I din roll är det viktigt att på ett professionellt sätt utveckla och förvalta Kontaktdagarnas relationer med företagen och organisationerna som vi är i kontakt med. I detta syfte blir du direkt kontaktperson för alla företag som du förvärvar till mässan och den informationskanal som förmedlar all kommunikation med företagen. 

 • Vi söker någon som kan kommunicera väl i både tal och skrift på svenska och engelska då vissa av företagsrepresentanterna endast talar engelska. 
 • Ett stort plus om du har erfarenhet av sälj. 
 • Varierande roll med huvudsakligt ansvar att kontakta startup-företag och organisationer/goodwill-företag. 
 • Har även i uppgift att stötta företagsgruppen vid eventuellt behov. 

Kontaktsamtalskoordinator

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 2

Är du strukturerad och söker en ledarskapsutmaning? Känner du dig redo att axla en lite större roll under mässan? Då är kontaktsamtalskoordinator posten för dig! 

Kontaktsamtal är ett avslappnat samtal mellan studenter och företagsrepresentanter där studenterna får möjlighet att ställa frågor och knyta kontakter med spännande företag. Då kontaktsamtalen är en mycket viktig del av Kontaktdagarna är denna roll en viktig pusselbit för att mässan ska bli en succé. Du kommer få vara med i både planeringen inför mässan och se till så att våra kontaktsamtal flyter på enligt plan på själva mässdagarna. Du kommer även vara ansvarig för kontaktsamtalsvärdarna samt schemaläggning av dessa. Innan mässan kommer du att få hjälpa till med utförandet av kontaktsamtalskampanjen och att föra en aktiv kommunikation med kontaktsamtalsvärdarna angående vad som förväntas av dem samt stötta dessa under mässdagarna. Under mässan förväntas du se till att företagen är nöjda och att lösa de problem som uppstår under dagen. Du kommer dessutom att medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. I rollen som kontaktsamtalskoordinator är det viktigt att du är service-minded och öppen för nya människor.

 • Kommer vara med i både planeringen inför mässan och se till så att våra kontaktsamtal flyter på enligt plan under själva mässdagarna. 
 • Kommer vara ansvarig för kontaktsamtalsvärdarna och schemaläggningen av dessa. 
 • Kommer hjälpa till med utförandet av kontaktsamtalskampanjen men även se till så att företag är nöjda under mässan och lösa de problem som uppstår under mässdagarna. 
 • Söker en person som är service-minded, strukturerad problemlösare och öppen för nya människor.

Loungekoordinator

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 2

Är du en social och strukturerad person som vill ha en ledarskapsutmaning? Är du bra på att läsa av sociala situationer, bidra med positiv energi samt att få folk i din närhet att trivas? Då är rollen som loungekoordinator perfekt för dig! 

Som loungekoordinator är du ytterst ansvarig över de lounger som finns på mässan. Du koordinerar loungevärdarna och hjälper till att hålla loungerna välfyllda och snygga. Ditt viktigaste ansvar är att loungerna håller hög kvalitet, att de ger ett professionellt intryck, att allt ska ske i utsatt tid och att lösa de problem som uppstår. Du ansvarar för att förbereda, schemalägga och koordinera arbetet under mässan och kringliggande dagar för medarbetarna under ditt ansvarsområde. Utöver detta kommer du få vara en del av planeringen inför loungerna och få komma med egna idéer hur man kan göra dessa bättre vilket innebär ett nära samarbete med projektgruppens mässansvariga. Som loungekoordinator är du ansvarig för att både studenter och företagsrepresentanter får ett bra häng i loungerna. Du kommer även att medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. I denna roll kommer du att vara projektgruppens högra hand och en viktig del i att mässan blir en succé!

 • Bör vara social, strukturerad och vilja ta sig an en ledarskapsutmaning. 
 • Kommer vara ytterst ansvarig över de lounger som finns på mässan vilket inkluderar att koordinera loungevärdarna och hjälpa till att hålla loungerna välfyllda och snygga.
 • Viktigt att man arbetar för att allt ska ske på utsatt tid och att man löser de problem som uppstår. 
 • Ansvarar för att förbereda, schemalägga och koordinera arbetet under mässan och kringliggande dagar för medarbetarna under sitt ansvarsområde (loungevärdarna). 
 • Finns även utrymme att komma med egna idéer till loungerna och hur vi kan göra de bättre.

Mediakoordinator

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 1

Är du kreativ, kommunikativ och intresserad av marknadsföring? Har du ett intresse för redigering av film, foto och sociala medier? Är du dessutom strukturerad, bra på att hålla många bollar i luften och har god förmåga att koordinera och hålla koll på scheman? Då är rollen mediakoordinator som gjord för dig!

Som mediakoordinator kommer du jobba tätt tillsammans med marknadsföringsgruppen som ansvarar för Kontaktdagarnas externa kommunikation. Vi förväntar oss därför att du har ett brinnande intresse för marknadsföring och sociala medier, men också att du är duktig på att kommunicera och hålla koll på scheman. Som mediakoordinator kommer du bland annat ansvara för att samla in och publicera material på Kontaktdagarnas kanaler, koordinera fotografer under mässdagarna och ta emot beställningar gällande marknadsföring. 

Som mediakoordinator har du en otroligt värdefull och givande roll för att Kontaktdagarnas marknadsföring ska bli så lyckad som möjligt. Du kommer få en fantastisk merit på ditt CV, men framför allt kommer du få uppleva hur det är att arbeta med marknadsföring på riktigt! 

 • Personen bör vara utåtriktad, kreativ och nytänkande 
 • Förväntas arbeta främjande för att så många som möjligt tar del av det mediala material som publiceras på Kontaktdagarnas kanaler
 • Stort plus om personen har foto- och filmkunskaper och erfarenhet av redigering av bilder samt grafiskt material.

Monterkoordinator

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 2

Är du en strukturerad problemlösare som arbetar bra under press? Är du intresserad av att axla ett större ansvar under Kontaktdagarna? I så fall är monterkoordinator posten för dig! 

Denna roll innebär att du kommer ha högsta ansvar för logistiken kring företagens montrar samt arbetsleda montervärdarna. Dina främsta arbetsuppgifter är att se till så leveranser, förvaring och upp-och nedmontering av montrarna sker så smidigt som möjligt samt att det finns en tydlig struktur kring hanteringen av montrarna. Montrarna är ett viktigt kugghjul under mässan och rollen som monterkoordinator innebär även ett helhetsansvar för mässvarvet och dess logistik där du har ett nära samarbete med mässansvarig. Du ansvarar tillsammans med denne för att planera, schemalägga och koordinera arbetet under mässan och kringliggande dagar för medarbetarna under ditt ansvarsområde. Notera att denna roll även innebär arbete dagarna innan samt efter mässan då ni ansvarar för leveranserna av montrarna som sker några dagar innan och sedan skickas tillbaka när mässan är över. Inför mässan kommer du och projektgruppen att föra en aktiv kommunikation kring hur upplägget på mässan kan bli ännu bättre för alla inblandade, vilket ger stort utrymme till påverkan. Som monterkoordinator har du en otroligt viktig och givande roll, framför allt vid upp- och nedmonteringen av mässan, där din insats är avgörande. Du kommer bära ett stort ansvar under mässan och ha många viktiga arbetsuppgifter – men givetvis kommer du även ges möjlighet att uppleva mässan och allt den har att erbjuda! 

 • Strukturerad problemlösare som arbetar bra under press. 
 • Högst ansvariga för logistiken kring företagens montrar samt att arbetsleda montervärdarna. 
 • Har ett helhetsansvar för mässvarvet och dess logistik där denne kommer ha nära samarbete med mässansvarig. Tillsammans med mässansvarig kommer dessa 2 koordinatorer planera, schemalägga och koordinera arbetet under mässan och kringliggande dagar för medarbetarna under detta ansvarsområde. 
 • Innebär arbete dagarna innan samt efter mässan då denna roll ansvarar för leveranserna av montrarna som sker några dagar innan och sedan skickas tillbaka när mässan är över. 
 • Tillsammans med projektgruppen kommer ni att föra en aktiv kommunikation kring hur upplägget på mässan kan bli ännu bättre för alla inblandade, vilket ger stort utrymme att påverka.

Mässkoordinator

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 1

Som mässkoordinator kommer du få en fantastisk möjlighet att utveckla din ledarskapsförmåga. Du kommer ha en varierande roll med ansvar över medarbetare med många olika arbetsuppgifter. Din uppgift blir under mässan att agera spindeln i nätet och se till att allt flyter på som det ska. Du kommer också ansvara för bland annat hantering av informationsdisken och den allmänna driften. Vi söker därför dig som är organiserad, strukturerad och har god förmåga att koordinera. 

Du och dina medarbetare kommer vara ansiktet utåt på mässan och de första många av besökarna möter vilket innebär att det är viktigt att ni får alla att känna sig välkomna och sedda. Vi ser därför gärna att du också är utåtriktad och social!

Inför mässan kommer du föra en aktiv kommunikation med projektgruppen och få vara en del av planeringen av, inte bara mässan, utan också evenemangen inför mässan.  

 • Vi söker en social person som är bra på att hålla många bollar i luften och kan behålla lugnet i stressiga situationer. 
 • Kommer ha varierande roll med ansvar över medarbetare med olika arbetsuppgifter. Kommer alltså ansvara för att ha en övergripande koll att allt flyter på som det ska dagarna innan och under mässan. 
 • Mässkoordinatorn ansvarar för mässvärdarna och planerar, schemalägger och stöttar dessa i arbetet under mässan 
 • Kommer vara ansiktet utåt på mässan och det är därför viktigt att få alla att känna sig välkomna och sedda.

Hållbarshetskoordinator

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 1

Under Kontaktdagarna 2018 presenterades rollen hållbarhetskoordinator och har sedan dess fortsatt att utvecklas i takt med att mässan blir mer hållbar. Vill du vara med och utveckla rollen tillsammans med projektets Vice Mässansvarige med hållbarhetsansvar? Ser du dig själv som en bra ledare med känsla för struktur men framför allt: har du ett brinnande intresse för hållbarhet? Då är rollen som hållbarhetskoordinator för dig! 

Som hållbarhetskoordinator har du en varierande roll med ansvar för hållbarhetsfrågor vilket inkluderar att bland annat sköta hållbarhetscertifieringen och klimatkompensering på mässan. Du kommer alltså arbeta aktivt med att göra Kontaktdagarna till en hållbar mässa och din roll inkluderar att, tillsammans med mässkoordinatorn, ansvara för att miljöarbetet efterföljs under mässan. Du kommer även att medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. I denna roll kommer du jobba sida vid sida med projektgruppen, i synnerhet vår vice mässansvariga, och ditt arbete kommer vara en viktig pusselbit för att mässan ska bli en succé!

 • Vi söker någon som har ett brinnande intresse för hållbarhet! 
 • Varierande roll med ansvar för hållbarhetsfrågor: inkluderar bl.a. att sköta hållbarhetscertifieringen och klimatkompensering. Kommer alltså att arbeta aktivt med att göra Kontaktdagarna till en hållbar mässa och kommer tillsammans med mässkoordinatorn ansvara för att miljöarbetet följs under mässan. 
 • Finns stort utrymme att komma med egna tankar och idéer om hur vi i Kontaktdagarna kan utveckla vårt hållbarhetsarbete.