För företag

Varmt välkomna till Kontaktdagarna, Sveriges största arbetsmarknadsmässa för ekonomer, systemvetare och medievetare. Utöver att få träffa och mingla med toppstudenter så erbjuder vi er som utställande företag följande:

Monterplats

Ni erbjuds en monterplats på Sveriges största arbetsmarknadsmässa för ekonomer, systemvetare och medievetare. Det är möjligt att ställa ut båda mässdagarna, eller att välja att enbart stå en av dagarna. Givetvis har tvådagarspaketet ett rabatterat pris.

Kontaktsamtal

Ett kontaktsamtal är ett individuellt samtal på ungefär 20 minuter med toppstudenter som ni som utställande företag själva väljer ut i förväg. Kontaktsamtal ingår i paketen silver och guld. Företag som väljer paket guld har fri disponering av samtalen under mässdagen.

Marknadsföring

Kontaktdagarna är en utmärkt marknadsföringsmöjlighet för er som arbetsgivare. Som utställande företag får ni exponering på Kontaktdagarnas hemsida samt under själva mässan.

Företagsvärd

Alla deltagande företag tilldelas en företagsvärd. Företagsvärden finns där för att assistera er under hela mässan.

Måltider

Era representanter på mässan erbjuds frukost och lunch.

Transport

Era representanter erbjuds transport inom Uppsala för att ni på ett så smidigt sätt som möjligt tar er till och från mässan.

Kvällsmingel & Gasque

TBA

Frågor?

Om ni känner att Kontaktdagarna är något för ert företag eller har frågor om hur det är att ställa ut på mässan är ni välkomna att kontakta Julia Mattsson, projektledare med företagsansvar. Maila julia.mattsson@kontaktdagarna.se eller ring  +46(0) 73797118.

 

Information in English