För företag

Varmt välkomna till Kontaktdagarna, Sveriges största arbetsmarknadsmässa för ekonomer, systemvetare och medievetare. Utöver att få träffa och mingla med toppstudenter så erbjuder vi er som utställande företag följande:

Monterplats

Ni erbjuds en monterplats på Sveriges största arbetsmarknadsmässa för ekonomer, systemvetare och medievetare. Det är möjligt att ställa ut båda mässdagarna, eller att välja att enbart stå en av dagarna. Givetvis har tvådagarspaketet ett rabatterat pris.

Kontaktsamtal

Ett kontaktsamtal är ett individuellt samtal på ungefär 20 minuter med toppstudenter som ni som utställande företag själva väljer ut i förväg. Kontaktsamtal ingår i paketen silver och guld. Företag som väljer paket guld har fri disponering av samtalen under mässdagen.

Marknadsföring

Kontaktdagarna är en utmärkt marknadsföringsmöjlighet för er som arbetsgivare. Som utställande företag får ni exponering på Kontaktdagarnas hemsida samt under själva mässan.

Företagsvärd

Alla utställande företag med silver- och guldpaket tilldelas en företagsvärd. Företagsvärden finns där för att assistera er under hela mässan.

Måltider

Era representanter på mässan erbjuds frukost och lunch.

Transport

För de företag som bokat silver- eller guldpaket erbjuds era representanter transport inom Uppsala för att ni på ett så smidigt sätt som möjligt ska kunna ta er till och från mässan.

Afterwork

Efter att den första mässdagen invigts och är klar så presenterar vi After Work med Kontaktdagarna! Direkt efter mässans slut rör sig medarbetare och företagsrepresentanter vidare till en exklusiv After Work. Det utlovas rolig underhållning i form av lekar och musik. Här ges det möjlighet för studenter och företagsrepresentanter att i en mer avslappnad och härlig miljö få mingla och nätverka efter en lång mässdag.

Gasque

För att få ett riktigt mäktigt avslut på Kontaktdagarna 2020 avslutas mässan med en storslagen final! Medarbetare och företagsrepresentanter deltar under kvällen på Kontaktdagarnas årliga gasque där det bjuds på unik underhållning. Detta följs av ett gasquesläpp där även övriga studenter är välkomna att festa vidare in på småtimmarna.

Frågor?

Om ni känner att Kontaktdagarna 2020 är något för ert företag eller har frågor om hur det är att ställa ut på mässan är ni välkomna att kontakta Felicia Ottosson, projektledare med företagsansvar. Maila felicia.ottosson@kontaktdagarna.se eller ring  +46(0) 736878049.

 

Information in English