För företag

Varmt välkomna till Kontaktdagarna, Sveriges största arbetsmarknadsmässa för ekonomer, systemvetare och medievetare. Utöver att skapa kontakt med toppstudenter så kommer vi i år erbjuda er som utställande företag följande:

Föreläsning

För maximal exponering bland våra studenter erbjuder Kontaktdagarna företag möjligheten att hålla i föreläsningar. Detta är ett perfekt tillfälle att antingen mer djupgående presentera ert företag och nå ut med era budskap till en större publik eller prata om valfritt ämne, där ni under en tid får dess odelade uppmärksamhet. Har ni något att säga – säg det! Föreläsning kan vara digital eller fysisk, i vår föreningslokal.

Workshop/Caselösning

Våra nytänkande studenter erbjuder utmanande perspektiv på era inbitna problem. En workshop eller case-lösning kan på ett effektivt sätt föra in nya perspektiv i er verksamhet. Utmana små och stora problem tillsammans med oss för att finna nytänkande lösningar.

Kontaktsamtal

Ett kontaktsamtal är ett individuellt samtal på ungefär 20 minuter med toppstudenter, som ni som utställande företag själva väljer ut i förväg. Under samtalet får ni möjligheten att enskilt nätverka med studenter i en avslappnad miljö. I år finns möjlighet att hålla kontaktsamtalen digitalt över zoom liksom fysiskt i vår föreningslokal eller på Ekonomikum.

Kvällsevent

Under ett avslappnande mingel eller en uppstyrd sittning kan ni få möjlighet att under en kväll spendera tid med en mindre grupp studenter. Vi kan arrangera en typisk Uppsala-gasque, antingen för bara er eller tillsammans med några andra företag. Finns intresse kring att delta på någon kvällsaktivitet där ni på ett avslappnat sätt kan mingla med studenter är ni varmt välkomna att höra av er till oss för prisförslag och upplägg.

Marknadsföring

Kontaktdagarna är en utmärkt marknadsföringsmöjlighet för er som arbetsgivare. Som utställande företag får ni exponering på Kontaktdagarnas hemsida samt under själva mässan. I år finns det utöver detta en stor möjlighet att synas i våra sociala medier, där ni till exempel kan marknadsföra er närvaro.

Företagsvärd

Alla företag som håller medverkar under mässan kommer tilldelas en utsedd kontaktperson. Företagsvärden kommer finnas där för att assistera er innan, under och efter mässan.

Måltider

Vid längre event kommer Kontaktdagarna erbjuda en måltid till företagsrepresentanter.

Transport

Företag som medverkar under mässan kommer erbjudas hjälp till transport inom Uppsala under mässan.

Frågor?

Ni är välkomna att kontakta Marcus Wilsenius, projektledare med företagsansvar. Maila marcus.wilsenius@kontaktdagarna.se eller ring  +46(0) 70 846 48 01.