Tusen TACK för en otroligt lyckad första upplaga av Kontaktstarten! Vi på Kontaktdagarna är väldigt glada över utkomsten av denna maj-mässa som hade premiär i år, och hoppas att den var lika givande för er som den var för oss. 

Först och främst vill vi tacka alla er studenter som deltagit, men även ett särskilt tack till er fantastiska föreläsare och företagen; Vakansa, Ekonompodden, Akavia samt Nordic Equities, som har varit med och möjliggjort denna mässa! Vi vill dessutom tacka våra suveräna sponsorer; Thelins, Saluhallen och Il forno!

Nu kan vi inte göra annat än att se ännu mer fram emot nästa mässa!

 

Om Kontaktstarten

Kontaktstarten är en arbetsmarknadsmässa som erbjuder studenter inom Ekonomi, Systemvetenskap och Media- och Kommunikationsvetenskap ett försprång inför Kontaktdagarna!  Ta det första steget mot din drömkarriär på Kontaktstarten, där studenter och företag kommer förenas i digitala kontaktsamtal för er gemensamma framtid.

 

Samma värderingar i mindre format

Hållbarhet har alltid varit en grundläggande byggsten i Kontaktdagarna. Vår vision är att våra mässor ska vara mer än arbetsmarknadsmässor. Med vårt hållbarhetsarbete hoppas vi kunna inspirera alla inblandade, från oss på kontakteriet till medverkande företag och besökare, att verka för en hållbar framtid. Det är med samma genomgående engagemang för hållbarhet som vi utformat Kontaktstarten! Vi arbetar för att mässan ska uppehålla högsta möjliga standard inom hållbarhet och tar med oss våra erfarenheter från Kontaktdagarna. Vill ni veta mer om hur vi utvecklar våra mässor ur ett ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbarhetstänk, är ni välkomna att läsa på vår sida dedikerad åt hållbarhet.

Vad är ett kontaktsamtal?

Ett kontaktsamtal är din chans som student att knyta en närmare kontakt i en lugn miljö med en företagsrepresentant. Under 20 minuter får du som student möjligheten att ha ett enskilt samtal med en företagsrepresentant från ett företag som du är extra intresserad av. 

Läs mer om kontaktsamtal här!