Om Kontaktstarten

Kontaktstarten är en arbetsmarknadsmässa som tar plats på våren och erbjuder studenter inom ekonomi, systemvetenskap och media- och kommunikation ett försprång inför Kontaktdagarna. Denna mässa riktar sig även till företag som vill ha chansen att synas lite extra inför den stora mässan i november.

Ta första steget mot din drömkarriär på Kontaktstarten, där studenter och företag förenas genom kontaktsamtal för er gemensamma framtid!

 

Samma värderingar i mindre format

Hållbarhet har alltid varit en grundläggande byggsten i Kontaktdagarna. Vår vision är att våra mässor ska vara mer än arbetsmarknadsmässor. Med vårt hållbarhetsarbete hoppas vi kunna inspirera alla inblandade, från oss på kontakteriet till medverkande företag och besökare, att verka för en hållbar framtid. Det är med samma genomgående engagemang för hållbarhet som vi utformat Kontaktstarten! Vi arbetar för att mässan ska uppehålla högsta möjliga standard inom hållbarhet och tar med oss våra erfarenheter från Kontaktdagarna. Vill ni veta mer om hur vi utvecklar våra mässor ur ett ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbarhetstänk, är ni välkomna att läsa på vår sida dedikerad åt hållbarhet.

 

Vad är ett Kontaktsamtal?

Ett kontaktsamtal är din chans som student att knyta en närmare kontakt i en lugn miljö med en företagsrepresentant. Under 20 minuter får du som student möjligheten att ha ett enskilt samtal med en företagsrepresentant från ett företag som du är extra intresserad av. 

Läs mer om kontaktsamtal här!