Utställare


Projektgruppen

Projektet anordnas av Uppsalaekonomerna med Uppsala Systemvetare och Uppsala Medievetare som medarrangörer. Oavsett vad du pluggar är du välkommen att vara en del av projektgruppen!  Ansök redan idag för att vara en del av en projektgrupp med härlig gemenskap, starkt engagemang och ett gemensamt mål att göra Kontaktdagarna 2024 till den bästa mässan hittills!

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 1

Som företagsansvarig är du en del av ledningsgruppen och ansvarar för samordningen av arbetet i företagsgruppen. I företagsgruppen koordinerar du fem personer med huvudansvar för företagskontakt. Ditt huvudsakliga ansvar ligger inte bara i att ha en översiktlig syn på gruppens arbete och en bra struktur, utan även att bidra med motivation och pepp. Du är även en del i att tillsammans med gruppen genomföra arbetsuppgifter och arbeta aktivt mot de mål som vi tillsammans sätter upp för Kontaktdagarna 2024. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av företagskontakt eller sälj för denna roll, dock inget krav.

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 5

Som företagskontakt kommer du att ansvara för att kontakta företag gällande deras medverkan på mässan och vara del av företagsgruppen som du kommer att arbeta tätt tillsammans med. I dina arbetsuppgifter ingår även att fungera som en kontaktperson för de medverkande företagens representanter löpande under året. Som företagskontakt kommer du få en bra insyn i hur det är att samarbeta med företag samt knyta bra kontakter. Rollen innebär främst att kontakta företag genom telefon och det krävs att du är orädd, har tålamod och har en hög motivation att driva in företag till mässan.

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 1

Som sponsoransvarig är du en del av ledningsgruppen och ansvarar för samordningen av arbetet i sponsorgruppen. I sponsorgruppen koordinerar du två personer med huvudansvar för sponsorkontakt. Ditt huvudsakliga ansvar ligger inte bara i att ha en översiktlig syn på gruppens arbete och en bra struktur, utan även att bidra med motivation och pepp. Du är även en del i att tillsammans med gruppen genomföra arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är orädd, har tålamod och har en hög motivation för att leda sponsorgruppen och för att driva in sponsring till projektet.

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 2

I rollen som sponsorkontakt kommer du att vara en del av sponsorgruppen. Dina arbetsuppgifter inkluderar främst att kontakta företag gällande sponsring för Kontaktdagarna. Sponsring är viktigt för många olika delar av projektet, och det kommer innebära ett nära samarbete med främst mässgruppen och eventgruppen. I mån av tid kommer du även att kontakta företag för att ställa ut på mässan. Likt företagskontakterna så är det bra om du är orädd, har tålamod och har en hög motivation för att driva in sponsring till projektet.

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 1

Som mässansvarig är du en del av ledningsgruppen och samordnar allt arbete inför och under mässan. Detta innefattar många olika delar som att organisera uppbyggnaden av mässområdet, schema för logistiken under mässan och kontaktsamtal. Du kommer även att ha ansvar för att ha en överblickande helhetssyn på mässgruppens arbete och vara ett stöd för övriga gruppmedlemmar genom att peppa dem och bidra med energi under projektets gång. När mässan går av stapeln har du det yttersta ansvaret vilket gör att det är viktigt att du är strukturerad, noggrann och stresstålig.

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 1

Som vice mässansvarig har du två huvudsakliga uppgifter. Du har dels det övergripande ansvaret för att utveckla Kontaktdagarnas hållbarhetstänk inom projektets alla olika delar. Kontaktdagarna har blivit tilldelad ett miljöcertifikat och har som ambition att ligga i framkant bland Sveriges mässor gällande hållbarhetsarbete. Utrymme finns att på ett nytänkande och kul sätt fortsätta lyfta fram Kontaktdagarnas insats för miljön. Din andra huvudsakliga uppgift är att du har ansvar för loungerna som finns på mässan vilket gör att du kommer ha ett nära samarbete med mässansvarig men även övriga medlemmar inom mässgruppen.

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 1

Som kontaktsamtalsansvarig är du främst ansvarig för att planera och organisera kontaktsamtalen som hålls under mässan. Ett kontaktsamtal är ett avslappnat samtal mellan en utvald student och en företagsrepresentant. Du är ansvarig för att organisera och utveckla dessa samtal samt hålla en löpande kontakt med de utställare som väljer att hålla kontaktsamtal. Du kommer även tillsammans med HR-ansvarig och Copywriter ha ett huvudansvar för projektets kampanjer. Kampanjer innebär de event som sker i samband med ansökningsperioderna av koordinatorer, medarbetare och kontaktsamtal. Som kontaktsamtalsansvarig kommer du även att ha en nära relation med företagsgruppen.

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 1

Som HR-ansvarig är du en del av ledningsgruppen. Du ansvarar dels för projektets rekryteringsprocesser och har ett internt ansvar för Kontakteriets välbefinnande. Den största rekryteringsprocessen är rekryteringen av de drygt 100 medarbetare som hjälper till och arbetar under mässan, men även rekryteringen av projektets koordinatorer ingår i rollen. Du kommer även tillsammans med kontaktsamtalsansvarig och Copywriter ha ett huvudansvar för projektets kampanjer. Kampanjer innebär de event som sker i samband med ansökningsperioderna av koordinatorer, medarbetare och kontaktsamtal.

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 1

Som IT-ansvarig är du ansvarig för den löpande uppdateringen och utvecklingen av hemsidan. Ansvaret gör att du har ett nära samarbete med samtliga grupper men också att du arbetar självständigt. På mässan har du även ansvar för allting som berör IT. Vi söker en person som gärna har erfarenhet av programmering och konstruktion av hemsidor och/eller applikationer, förslagsvis Elementor Pro. 

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 1

Som eventansvarig är du en del av ledningsgruppen och har det övergripande ansvaret för att samordna och planera de evenemang som anordnas i samband med mässan och löpande under verksamhetsåret. Arbetet och planeringen inför eventen sker tillsammans med en till person och i posten ingår även ett tätt samarbete med sponsoransvarig och marknadsföringsgruppen. Som eventansvarig är du även ansvarig för att bidra med pepp till gruppen och vi ser gärna att du tycker om att ta ansvar, tänka nytt och planera ditt arbete.

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 1

Som en del av eventgruppen kommer du tillsammans med eventansvarig planera och fixa inför eventen innan och under mässan. I detta ingår allt ifrån att organisera frukosten på mässan, mingelkvällar och gasque. Vi ser gärna att du i denna rollen är kreativ och kan komma med nya idéer och perspektiv kring alla Kontaktdagarnas events. I denna roll är du även hållbarhetsansvarig för din grupp. Detta innebär att du kommer ha ansvar för att implementera Kontaktdagarnas hållbarhetspolicy i eventgruppen och se till att denna följs på ett effektivt sätt. Du kommer även arbeta tillsammans med de andra hållbarhetsansvariga för att utveckla hållbarheten inom projektet.

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 1

Som marknadsföringsansvarig är du en del av ledningsgruppen med ansvar för att samordna arbetet i marknadsföringsgruppen. Du är ansvarig för den löpande kommunikationen mellan samtliga grupper och medarrangörer för att strategiskt kunna koordinera vad som ska förmedlas genom våra sociala medier och hemsida. Du är även en del i det löpande arbetet inom marknadsföringsgruppen och ser till att understödja samtliga medlemmar med kreativitet, nytänkande och motivation. I rollen kan erfarenhet av photoshop eller liknande vara användbart, men det är inget krav.

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 1

Som Art Director kommer du att ansvara för och arbeta praktiskt med all grafisk design som presenteras under projektets gång. Du ansvarar för att allt material ser professionellt ut och är grafiskt sammanhängande. Du kommer att ha en kreativ roll med samarbeten som berör samtliga grupper i projektgruppen. Vi ser gärna att du har förkunskaper i Illustrator och Photoshop eller andra relevanta program.

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 1

Som Art Director med hållbarhetsansvar kommer du att ansvara för hållbarhetsarbetet inom din grupp. Detta innebär att du kommer att ansvara för att kontaktdagarnas hållbarhetspolicy implementeras och följs i din grupp. Du kommer även arbeta med de andra hållbarhetsansvariga inom projektet för att utveckla hållbarheten i projektet. Du kommer även arbeta praktiskt med all grafisk design som presenteras under projektets gång. Du ansvarar för att allt material ser professionellt ut och är grafiskt sammanhängande. Du kommer att ha en kreativ roll med samarbeten som berör samtliga grupper i projektgruppen. Vi ser gärna att du har förkunskaper i Illustrator och Photoshop eller andra relevanta program.

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 1

Som Copywriter är du ansvarig för den skriftliga marknadsföringen på både svenska och engelska som sker löpande via våra sociala medier. Din roll innebär även att du agerar sekreterare under projektet. Din huvuduppgift är att sammanställa den information och de texter som ska publiceras på alla Kontaktdagarnas informationskanaler under året. Du kommer att ha ett nära samarbete med samtliga grupper men främst med Art Director och IT. Intresse kring dessa roller är meriterande då du kommer fungera som en hjälpande hand åt dessa poster. Du är en driven och kreativ person med fokus på att öka spridningen av Kontaktdagarna. Till dina arbetsuppgifter hör även att ansvara för kampanjerna tillsammans med HR- och kontaktsamtalsansvarig från Mässgruppen.

Medarbetare

En medarbetare är en person som arbetar under Kontaktdagarna och är betydande för genomförandet av mässan. Det rör allt från att fotografera eller agera chaufför till att förbereda och servera frukost. Med det sagt finns en stor variation mellan rollerna (vilka står beskrivna längre ned på sidan). Medarbetarnas roll sträcker sig över mässans två dagar, en infokväll samt evenemang utöver det. Att vara medarbetare har många förmåner: förutom att bli en del av Uppsalaekonomernas största projekt är du med och utformar Sveriges största arbetsmarknadsmässa för ekonomer, systemvetare och medievetare samtidigt som du får en bra merit till ditt CV. Det är ett utmärkt tillfälle att träffa nya vänner, komma i kontakt med företag och få delta i roliga evenemang!

Som Arrangemangsvärd är du med och gör eventen under Kontaktdagarna till en succé. Din roll innebär stundtals intensivt arbete, men även en del fritid under själva mässdagarna. Din hjälp kan behövas vid frukost eller lunch samt inför de kvällsaktiviteter som arrangeras. Som Arrangemangsvärd blir du tilldelad olika pass, vilket innebär att du inte kommer att arbeta på samtliga event. Om du till exempel blir tilldelad frukost kommer du inte att jobba lunch osv. Det betyder att du också kommer att ha tid till att mingla med företag under mässdagarna! Du kommer även att medverka vid uppbyggnad och nedmontering av mässan. Vi söker dig som är strukturerad, ser fram emot ett fartfyllt arbete och som samtidigt vill mingla på mässan och ta del av alla de fördelar som ges av att vara medarbetare.

 

 

Gillar du att köra bil och samtidigt få chansen att mingla med företagsrepresentanter? Då är posten som Chaufför perfekt för dig! Chaufförens huvudsakliga uppgift är att köra företagsrepresentanter i Kontaktdagarnas bilar under mässdagarna. Exempel på körningar kan vara till och från centralstationen under morgonen och eftermiddagen samt till Ångströms parkeringsplats. Du kan även förvänta dig att få en och annan spontankörning samt körningar som rör logistiken på mässan. Detta innebär att det finns stora möjligheter för dig att under dagarna besöka mässan och ta del av allt som erbjuds. I din roll som Chaufför kommer du även att medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. Här söker vi dig som är flexibel, social, och som känner dig bekväm bakom ratten. Eftersom du kommer att ha tillgång till bil är B-körkort samt vana av att köra manuell bil krav för denna post.

Brinner du att fotografera och vill se till att Kontaktdagarna förevigas på bästa möjliga sätt? Då är rollen som fotograf under Kontaktdagarna något för dig!Som fotograf blir din uppgift att fotografera under mässan samt under de kvällsevenemang som anordnas, dvs. mingel och gasque. Bilderna kommer att publiceras på Kontaktdagarnas plattformar. Under mässan kommer du tillsammans med de andra fotograferna jobba bli schemalagd under olika tider, och ni kommer redigera bilderna tillsammans efter mässan. Liksom resterande medarbetare kommer du även medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. Att mässan dokumenteras är av största vikt och som fotograf kommer du att vara med och se till att mässan blir ihågkommen som en succé!

Är du en strukturerad och social person som är ute efter en roll som endast sträcker sig över mässdagarna? Då är loungevärd posten för dig! I rollen ansvarar du för de lounger som finns på mässområdet. Loungerna är platser där mässans besökare och företagsrepresentanter kan komma för att mingla och ta det lugnt. Dina primära arbetsuppgifter är att se till att det är rent och snyggt, att allting är påfyllt och att företagsrepresentanter och studenter har det trevligt. Du kommer även, liksom resterande medarbetare, medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan.

Är du en strukturerad person som hellre arbetar något extra pass innan mässan för att få mer fritid under mässdagarna? Då är rollen som montervärd perfekt för dig! Du kommer ansvara över att ta emot, förvara och leverera företagens montrar inför mässan. Du kommer även ha en viktig roll vid uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. Rollen kommer kräva lite extra tid antingen innan eller efter mässdagarna då du behöver infinna dig på plats för att ta emot leverans/ansvara för upphämtning av montrarna. Med det sagt har du möjlighet att uppleva mässdagarna till fullo som besökare!

Är du ansvarstagande, strukturerad och har ett stort intresse för att lära känna mässans deltagande företag lite närmre? Som Företagsvärd ansvarar du för ett tilldelat företag under mässan. Dina primära arbetsuppgifter är att se till att företagsrepresentanterna har en så bra vistelse som möjligt, du hjälper till att få studenter att besöka deras monter samt ansvarar för att upp- och nedmonteringen av företagets monter går smidigt. Detta är alltså en superbra möjlighet att få nära kontakt med spännande företag! Som Företagsvärd har du en mycket viktig roll och därmed sker det intervjuer för denna post, då du kommer att ha direktkontakt med företagen. 

OBS! Denna post har ett väldigt högt söktryck, och vi ser det därför som meriterande att du studerar/har studerat på b-nivå. Självklart kräver denna post även att du behärskar både svenska och engelska.

Trivs du i sammanhang där du får träffa nya människor och har ett ständigt leende på läpparna? Då är posten som föreläsningsvärd något för dig! I rollen har du ansvar för att ta emot och hälsa föreläsningarnas besökare välkomna. Utöver det har du främsta ansvar för att hörsalen är representativ och ger ett städat intryck. Du ger föreläsaren tillgång till den utrustning som efterfrågas och ser till att denna fungerar. Vidare ingår att mingla och aktivt uppmärksamma besökare om de föreläsningar som erbjuds i din roll. Du kommer även att medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan.
Är du intresserad av IT, ljud och ljus samt har en känsla för teknik och problemlösning? Då passar du i rollen som IT-värd! Som IT-värd ansvarar du för mässans tekniska utrustning. Dina primära uppgifter är att assistera företag och medarbetare med tekniska lösningar och lösa eventuella problem som kan uppstå under mässdagarna. Det kan vara allt från snabbtänkta lösningar med datorer och nätverk till strömförsörjning. Du kommer liksom resterande medarbetare medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan.

Är du en problemlösare som trivs i roller som kräver struktur och socialt ansvarstagande? Då är kontaktsamtalsvärd något för dig! Som kontaktsamtalsvärd har du ansvar för allt runtomkring kontaktsamtalen under mässan, det vill säga de möten som arrangeras för företag och studenter. I rollen kommer du bemanna kontaktsamtalsdisken där du tar emot studenter, ser till att de hänvisas till rätt plats, att samtalstider hålls och att rummen är rena och representativa. Du kommer även att medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan liksom resterande medarbetare.

Är du en social person som gärna vill ha varierande arbetsuppgifter under mässdagarna? Då är rollen som mässvärd perfekt för dig! Som mässvärd kommer du agera ”allt-i-allo” under mässan där du bland annat ser till att mässområdet ser snyggt och städat ut. Du kommer välkomna mässans besökare och bidra till att allt flyter på som det ska. Rollen fokuserar även lite extra på hållbarhetsarbetet, där du förväntas hålla koll på att källsorteringen fungerar som den ska. Du kommer hjälpa till att lösa diverse problem som kan tänkas uppstå under mässan och medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av den.

Koordinator

Som koordinator på Kontaktdagarna kommer du, oavsett roll, att vara projektgruppens högra hand och en viktig del av mässans framgång. Ditt arbete kommer att påbörjas redan innan sommaren med diverse förberedelser inför mässan och spännande aktiviteter tillsammans med projektgruppen. Arbetsuppgifterna och arbetsbelastningen kommer såklart variera, men tanken är att din arbetstid som koordinator ska ligga på 6-10h i veckan. Arbetet kommer vara som mest intensivt under mässdagarna i november, för att sedan trappas av direkt efter att mässan ägt rum.

Ta möjligheten att vara en del av Kontaktdagarna med en härlig gemenskap, starkt engagemang och ett gemensamt mål att göra Kontaktdagarna 2024 till den bästa mässan hittills!

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 2 st

Vill du ha en viktig roll när det kommer till alla evenemang under mässan? Är du en social, kreativ och flexibel person som vill ha varierande arbetsuppgifter? Då är eventkoordinator posten för dig!

Som eventkoordinator är det ditt ansvar att samordna och agera arbetsledare för mässans ca 30 eventvärdar (dvs. medarbetare) gällande diverse förberedelser. Därför ser vi gärna att du trivs i roller där du inte är rädd att behöva ta kommando och axla en ledarroll. Du arbetar tätt med eventgruppen och eftersom arbetsuppgifterna är varierande kan det handla om allt från frukostplanering under mässan till bordsplacering på den avslutande gasquen. Evenemangen under Kontaktdagarna är en viktig del för mässans framgång och bidrar till ett lyckat helhetsintryck.

Erfarenhet av eventplanering är ett plus, dock inget krav, då en stor del av rollen går ut på att se till att Kontaktdagarnas evenemang blir de bästa någonsin! En viktigdel under mässan kommer vara att komma med kreativa idéer i planeringen av eventen samt vara lösningsorienterad vid eventuella problem som kan uppstå.

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 1 st

Är du utåtriktad, strukturerad och känner att du är redo att axla en större roll under mässan? Då är föreläsningskoordinator posten för dig! 

Som föreläsningskoordinator ansvarar du för att föreläsningar och företagsevent under mässan flyter på som de ska. Du ansvarar för att planera, schemalägga och koordinera arbetet
kring föreläsningar under mässan samt kringliggande dagar för dina medarbetare som går under namnet företagsvärdar. Detta inkluderar att vara fullt insatt i vilka föreläsarna är, deras innehåll samt specifika önskemål både under och inför föreläsningarna och/eller de aktiviteter de vill hålla. Du förväntas arbeta aktivt för att se till att föreläsningarna och/eller aktiviteterna får så många besökare som möjligt. 

Du kommer även att medverka i uppbyggnaden och
nedmonteringen av mässan. Då föreläsningarna och deras kvalitet är en viktig del av mässan har du en betydande roll. Eftersom du kommer att lägga schema för föreläsningsvärdarna innan mässan söker vi dig som tycker om att planera och arbeta med logistiska utmaningar. I
denna roll kommer du att jobba sida vid sida med projektgruppen och ditt arbete kommer att vara en viktig pusselbit för att mässan ska bli en succé.

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 1

Är du utåtriktad, gillar att jobba självständigt och vill ha stort inflytande över vilka företag som ställer ut på mässan? Då är rollen som företagskoordinator något för dig!

Som företagskoordinator är du en dynamisk del av företagsgruppen och ges i huvudsak ansvaret att vara länken mellan företagsgruppen och resterande grupper inom projektgruppen. I rollen som företagskoordinator är du även en stöttande pelare för företagsgruppen med en aktiv roll i förvärvandet av företag till mässan.

I din roll är det viktigt att på ett professionellt sätt utveckla och förvalta Kontaktdagarnas relationer med företagen och organisationerna som vi är i kontakt med. I detta syfte blir du direkt kontaktperson för alla företag som du förvärvar till mässan och den informationskanal som förmedlar all kommunikation med företagen.

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 2 st

Som IT-koordinator har du möjlighet att utveckla dina förmågor som problemlösare samtidigt som du hjälper till att hålla ordning på tekniken för projektet. 

Du kommer att få arbeta med att säkerställa att vår IT fungerar och hjälpa till när det uppstår tekniska problem. Det vill säga är du är ansvarig över att kan hjälpa till när någon fastnar med en fråga eller behöver hjälp med att lösa ett tekniskt problem.


Som IT-koordinator kommer du också att ha möjlighet att utveckla din egen förmåga att lösa problem. Du kommer att ha tillgång till resurser som hjälper dig att förstå tekniska problem och lära dig nya tekniker för att lösa dem.

Så om du letar efter en roligt roll där du får möjlighet att utveckla dina problemlösningsförmågor och hjälpa till samtidigt som du träffar nya kompisar, är rollen som IT-koordinator definitivt för dig!

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 2 st

Är du strukturerad och söker en ledarskapsutmaning? Känner du dig redo att axla en lite större roll under mässan? Då är kontaktsamtalskoordinator posten för dig!

Kontaktsamtal är ett avslappnat samtal mellan studenter och företagsrepresentanter där studenterna får möjlighet att ställa frågor och knyta kontakter med spännande företag som ställer ut på mässan. Då kontaktsamtalen är en mycket viktig del av Kontaktdagarna är denna roll en central pusselbit för att mässan ska bli en succé. Arbetet kommer att innebära nära kontakt och samarbete med alla som ingår i projektet. 

Du kommer få vara med i både planeringen inför mässan såväl som att se till så våra kontaktsamtal flyter på under mässan. Inför mässan hjälper du till med utförandet av kontaktsamtalskampanjen och för en aktiv kommunikation med kontaktsamtalsvärdarna angående vad som förväntas av dem. Du kommer vara ansvarig för kontaktsamtalsvärdarna (dvs. medarbetare) och schemalägga dem. 

Under mässan förväntas du se till att företagen är nöjda och att lösa de problem som kan komma att uppstå under dagen. Du kommer dessutom att medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. I rollen som kontaktsamtalskoordinator är det viktigt att du är
noggrann, service-minded och öppen för nya människor samtidigt som du respekterar företagsrepresentanternas integritet och tid.

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 2 st

Är du en person som är både social och strukturerad och som söker efter en utmaning inom ledarskap? Är du bra på att läsa av sociala situationer, att sprida positiv energi samt att få folk i din närhet att trivas? Om så är fallet, kan rollen som loungekoordinator perfekt för dig! 

Som loungekoordinator är du ytterst ansvarig över de lounger som finns på mässan. Du koordinerar loungevärdarna och hjälper till att hålla loungerna välfyllda och snygga. Ditt viktigaste ansvar är att loungerna håller hög kvalitet och att de ger ett professionellt intryck. Vidare ska allt ske i utsatt tid och att du bör ha förmågan att lösa eventuella problem som kan uppstå. Du ansvarar för att förbereda, schemalägga och koordinera arbetet under mässan och kringliggande dagar för medarbetarna under ditt ansvarsområde. 

Som loungekoordinator är du ansvarig för att både studenter och företagsrepresentanter ser loungerna som ett trevligt ställe att umgås och hänga i. Du kommer även att medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. I denna roll är du en viktig del i att mässan blir en succé!

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 2

Är du kreativ, kommunikativ och intresserad av marknadsföring? Har du ett intresse för redigering av film, foto och sociala medier? Du kanske till och med läser Media och Kommuniation? Är du dessutom strukturerad, bra på att hålla många bollar i luften och har god förmåga att koordinera och hålla koll på scheman? Då är rollen mediakoordinator som gjord för dig!

Som mediakoordinator kommer du jobba tätt tillsammans med marknadsföringsgruppen som ansvarar för Kontaktdagarnas externa kommunikation. Vi förväntar oss därför att du har ett starkt intresse för marknadsföring och sociala medier, men också att du är duktig på att kommunicera och hålla koll på scheman.

Som mediakoordinator kommer du bland annat ansvara för att samla in och publicera material på Kontaktdagarnas sociala medier, koordinera fotografer under mässdagarna och ta emot beställningar gällande marknadsföring. Som mediakoordinator har du en otroligt värdefull och givande roll för att Kontaktdagarnas marknadsföring ska bli så lyckad som möjligt. Du kommer få en fantastisk merit på ditt CV, men framför allt kommer du få uppleva hur det är att arbeta med marknadsföring på riktigt!

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 2 st

Söker du efter en utmaning där du kan använda dina strukturerade problemlösningsförmågor och presterar bra under press? Vill du ta på dig ett större ansvar under Kontaktdagarna? Då kan rollen som monterkoordinator vara det perfekta jobbet för dig!

Denna roll innebär att du kommer ha högsta ansvar för logistiken kring företagens montrar samt arbetsleda montervärdarna (medarbetare). Dina främsta arbetsuppgifter är att se till så leveranser, förvaring samt upp-och nedmontering av montrarna sker så smidigt som möjligt
samt att det finns en tydlig struktur kring hanteringen av montrarna. Montrarna är ett viktigt kugghjul under mässan och rollen som monterkoordinator innebär även ett helhetsansvar för mässvarvet och dess logistik där du har ett nära samarbete med mässansvarige. Du ansvarar tillsammans med denne för planering, schemaläggning och koordinering av arbetet under mässan och kringliggande dagar för medarbetarna under ditt ansvarsområde. 

Inför mässan kommer du och projektgruppen att föra en aktiv kommunikation kring hur upplägget på mässan kan bli ännu bättre för alla inblandade, vilket ger stort utrymme till påverkan. Som monterkoordinator har du en otroligt viktig och givande roll, där ditt arbete är avgörande för mässans succé!

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 1 st

Är du bra på att hålla många bollar i luften, social och kan behålla lugnet i stressiga situationer? Då är rollen som mässkoordinator något för dig!

Som mässkoordinator kommer du få en fantastisk möjlighet att utveckla din ledarskapsförmåga. Du kommer ha en varierande roll med ansvar över medarbetare med
många olika arbetsuppgifter. Din uppgift blir under mässan att agera spindeln i nätet och se till att allt flyter på som det ska. Du kommer också ansvara för bland annat hantering av
informationsdisken och den allmänna driften. Vi söker därför dig som är organiserad, strukturerad och har god förmåga att koordinera.

Du och dina medarbetare kommer vara ansiktet utåt på mässan och de första många av besökarna möter, vilket innebär att det är viktigt att ni får alla att känna sig välkomna och sedda. Arbetet innebär även att driva en hållbar kultur där medarbetare och besökare på
mässan ska känna sig välkomna i en trygg miljö. Vi ser därför gärna att du också är utåtriktad och social. Inför mässan kommer du föra en aktiv kommunikation med projektgruppen och få vara en del av planeringen av mässan samt evenemangen inför den.

Antalet medarbetare vi söker till denna post är: 2 st

Är du en strukturerad problemlösare som känner att du är redo att axla en lite större roll innan och under Kontaktdagarna 2024? Då är spons- och bilkoordinator posten för dig!

Som spons- och bilkoordinator kommer ditt arbete innan mässan till största del handla om att ringa in spons samt ha koll på leveranser och ta emot leveranser av sponsrade produkter. Du kommer ansvara för att planera och schemalägga arbetet under mässan och kringliggande
dagar för medarbetarna under ditt ansvarsområde samt upprätthålla en god kommunikation före, under men också efter mässan. 

Under mässdagarna är du ansvarig för att alla
företagsrepresentanter kommer till och från mässan på ett smidigt och bekvämt sätt. Din främsta uppgift är att vara en länk mellan företagsvärdarna och chaufförerna samt att
koordinera arbetet med körningarna av företagsrepresentanter och se till att allt flyter på utan
problem. 

Du kommer även, tillsammans med de andra spons- och bilkoordinatorerna, vara högst ansvarig för alla övriga körningar och logistiska problem som kan tänkas uppstå under mässdagarna. Vi söker därför dig som är lugn och klarar av att jobba i stressiga situationer.

Du kommer även att medverka i uppbyggnaden och nedmonteringen av mässan. Som spons- och bilkoordinator har du fullt ansvar för chaufförerna samt för transportdisken där den mesta logistiken kring körningarna sköts. Eftersom du kommer att ha tillgång till bil är B-körkort ett krav för denna post samt krav på erfarenhet av manuell bil i stadstrafik.